Марката за електромобили Polestar отвори първия си завод в Китай.

...
Марката за електромобили Polestar отвори първия си завод в Китай.
Коментари Харесай

Polestar обяви собствен световен идентификатор за производство и отвори нов завод в Китай

Марката за електрически автомобили Polestar отвори първия си цех в Китай. Това е основен миг за бързо разрастващата се автомобилна компания, която е част от групата на Volvo.

От Polestar показаха и своя международен идентификатор за произвеждане, който ще служи на марката като независима автомобилна компания.

Автомобилният цех на Polestar в Чънду, Китай, ще бъде бенчмарк в производството на електрически транспортни средства. Там ще се създава Polestar 1 - електрическият състезателен хибрид с купе от карбонови влакна.



Заводът, който е приключен по график, ще създава транспортни средства, както за Китай, по този начин и за международните пазари, като първите доставки към клиенти се чака да бъдат направени преди края на 2019 г.

Polestar 1, който може да се похвали с 600 к.с. и 1000 Nm въртящ миг, се трансформира в най-новият електрически премиум автомобил, който се създава в Китай. Поемането на този ангажимент акцентира зрялата индустриализация на страната и подобряването на репутацията за качествено произвеждане.

Polestar 1 може да се похвали с качествената направа и консолидиране на цифрови нововъведения. Процесът се управлява от висококвалифицирани инспектори за надзор на качеството, които ползват едни от най-строгите процедури за мониторинг и оценка в промишлеността.

„ Тук, в Ченду, ние не произвеждаме единствено първокачествен хибридно-електрически автомобил. Ние създадохме вдъхновяваща индустриална среда и отлично място за работа. Заводът в действителност отразява марката Polestar. “, разяснява Томас Ингелат, основен изпълнителен шеф на Polestar.

„ Обещахме, че ще построим първото си индустриално оборудване през 2019 година Обещахме, че колите ще бъдат доставени на клиентите тази година. Обещахме, че ще създадем нещата по друг метод. За следващ път изпълняваме всичко, което сме декларирали. Това е миг на горделивост, който целият екип на Polestar споделя. ", добавя още той.

Производственият център Polestar има за цел да бъде един от най-отговорните към околната среда фабрики за коли в Китай. Заводът ще се стреми към реализиране на златен статут в световно приетия LEED рейтинг (Лидерство в енергийния и екологичния дизайн).

Рейтингът LEED предизвиква съдействие с снабдители, които избират екологично виновен метод в осъществяването на своите действия.

Местоположението на завода в Чънду, сърцето на най-модерната софтуерна индустриална база в Китай, също е значима част от полезностите на Polestar, свързани с „ чиста, прогресивна и ефикасна работа “.

Планирано е в новия цех годишно да бъдат създавани 500 автомобила Polestar 1. Изграждането на Polestar 1 в Чънду ще бъде последвано от произвеждане на Polestar 2 в Лукиао, Китай, при започване на 2020 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР