Марката Ромпетрол, притежавана от KMG International, разшири подкрепата си за

...
Марката Ромпетрол, притежавана от KMG International, разшири подкрепата си за
Коментари Харесай

Ромпетрол насърчава спорта, като разширява подкрепата си за развитието на вдигането на тежести

Марката Ромпетрол, притежавана от KMG International, разшири поддръжката си за федерациите по повдигане на тежести в страните, в които Групата оперира, като подтиква развиването и високите достижения в този спорт.
„ Като резистентен и социалнооотговорен бизнес, Ромпетрол от няколко години поддържа развиването и подготовката на спортисти и треньори по повдигане на тежести. Чувстваме като наше обществено обвързване да подкрепяме еволюцията на спорта, тъй като считаме, че бизнесът и спортът имат близка връзка, защото и в двете сфери са нужни посвещение и усилена работа за реализиране на положителни резултати. Ето за какво KMG International посредством марката Ромпетрол уголемява обсега на своята поддръжка за повдигането на тежести в страните, в които компанията развива своята активност. Планираме да подпишем още шест съглашения с разнообразни федерации в района, а точно в България, Молдова, Румъния, Грузия, Казахстан и Турция. “, сподели Орхан Мустафин, Управляващ шеф Връзки с държавното управление, KMG International.
KMG International е постоянен сътрудник на Федерациите по Вдигане на тежести в Румъния, Грузия и Казахстан. От месец май 2017 година Изпълнителният шеф на KMG International и Президент на Казахстанската Федерация по Вдигане на тежести, Жанат Тусупбеков, бе определен за Вице-Президент на Международаната Федерация по Вдигане на тежести.
„ Бих желал да подчертая благодарността ни към Вице-Президента на Международаната Федерация по Вдигане на тежести господин Жанат Тусупбеков. Фнансовата поддръжка за всяка федерация и организация е доста значима. Ние оценяваме високо финансовата помощ на KMG International и Rompetrol и сме горди с това партньорство “, съобщи президентът на Международаната Федерация по Вдигане на тежести Тамаш Аян на откриването на срещата на Изпълнителния комитет на Федерацията, която се организира при започване на месец октомври 2017 година
Членовете на Международаната Федерация по Вдигане на тежести и специалисти на комисията се събраха за една от най-важните сесии за сегашното и бъдещето на този спорт, който си завоюва устойчиво място измежду дисциплините от Олимпийските игри още преди век.
С 6 000 чиновници, KMG International развива активността си на 11 съществени пазара в Европа и Централна Азия, като оперира главно в областта на търговията, рафинирането и нефтопродуктите, търговията на дребно и маркетинга, както и други услуги в петролната промишленост.
Ромпетрол е главната марка на KMG International, която се употребява за дейностите по пречистване и нефотпродукти, търговия в Румъния, Молдова, България, Грузия и при добива на суровина. Компанията означи рекордни финансови и оперативни резултати в предишните години като една от най-успешните петролни компании в Румъния и един от най-важните играчи в района на Черно и Средиземно море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР