Марката кафе Lavazza отново ще се дистрибутира от Софсток ООД,

...
Марката кафе Lavazza отново ще се дистрибутира от Софсток ООД,
Коментари Харесай

Софсток е новият стар дистрибутор на кафето Lavazza у нас

Марката кафе Lavazza още веднъж ще се дистрибутира от " Софсток " ООД, стана ясно от прессъобщение на марката.

Lavazza и " Софсток " ООД са подписали съглашение, съгласно което от 15 септември тази година италианската марка кафе ще се внася в България от " Софсток ", coбcтвeнocт нa бизнecмeнa Mиpocлaв Πeчeв.

Договорът сред двете компании обгръща дистрибуцията на продуктите на Lavazza в България в каналите за търговия на дребно, питателните услуги, бранша за обслужване на офиси и вендинг автомати.

С подписването на това съглашение стартира нов стадий от развиването на марката в България за увеличение на броя на потребителите на Lavazza във всички сегменти, посредством по-фокусиран и целеустремен пазарен метод, нововъведения и нови артикули, пишат от компанията.

Партньорството сред двете сдружения отразявало бъдещия проект за напредък на италианската марка в България.
 Coca-Cola стопира да предлага продуктите на Lavazza в България
Coca-Cola стопира да предлага продуктите на Lavazza в България

Промяната важи и за всички останали пазари, на които фирмите си партнираха до момента

Италианската марка, която е една от водещите за кафе в света, участва на българския пазар повече от 27 години и заема водеща позиция на пазара у нас. До октомври 2017 година Lavazza се внасяше точно от " Софсток ", когато марката избра за собствен дистрибутор " Koĸa-Koлa Xeлeниĸ Бoтълинг Kъмпaни ". В началото на сегашния месец стана ясно, че " Кока-кола " към този момент няма да внася продуктите на Lavazza от средата на септември, само че не беше ясно кой ще бъде новият дистрибутор.

" Софсток " е прочут като постоянен сътрудник с дълготраен опит в категория " Кафе ", а също и в каналите за търговия на дребно и питателните услуги. Инвестирайки в структурата на дистрибуцията си и употребявайки своите бизнес стандарти за най-високо професионално равнище, " Софсток " ще даде опция на Lavazza да осъществя амбициозния си метод на българския пазар, написа в съобщенеито.

" Много сме щастливи да стартираме още веднъж нашето съдействие с подобен благонадежден, професионален и постоянен сътрудник в България, какъвто е " Софсток ООД ". България е стратегическа страна за нас и ние ще засилим бизнес интензивностите си тук с по-директен метод в маркетинга и създаване на солидни партньорства с локални специалисти в кафе бизнеса ", разяснява световният основен търговски шеф на Lavazza Group Мауро Мантовани.

От своя страна шефът на " Софсток " ООД Мирослав Пенчев уточни, че дистрибуторът също споделя насладата си от подновяването на бизнес партньорството си с Lavazza.
 Как се оправят италианските Lavazza и Illy против международната конкуренция?
Как се оправят италианските Lavazza и Illy против международната конкуренция?

Starbucks и Nestle нападателно настъпват в страната
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР