Марката jaguar избра странен начин да представи новия си субкомпактен

...
Марката jaguar избра странен начин да представи новия си субкомпактен
Коментари Харесай

Jaguar E-Pace с рекорд на Гинес още с премиерата си

Марката jaguar избра чудноват метод да показа новия си субкомпактен кросоувър. Събитието се състоя в Лондон, а по време на презентацията автомобилът направи неповторим скок, който мигновено беше вписан в Книгата на върховете на Гинес. Jaguar E-Pace прелетя 19.8 метра, като по време на скока направи цялостно странично завъртане.



Само по себе си, новият кросоувър на марката също е много забавен. Като за начало би трябвало да кажем, че това е първият купеобразен кросоувър на марката. 4.4-метровата кола е издигната на платформата на Range Rover Evoque, само че дизайнът му е напълно друг от този на донора. Двигателите, с които ще се оборудва са двулитрови - бензинови и дизелови.



Бензиновите мотори са с мощ 250 и 300 к.с., а дизеловите - 150, 180 и 240 к.с. Топагрегатът с 300 коня форсира автомобила от 0 до 100 км/ч за 6.4 секунди, а оптималната скорост е 243 км/ч. Още нещо забавно е, че 4х4 системата може да трансферира въртящ миг на всяко едно колело поотделно. Продажбите ще започват от 2018-а с базова цена от 35 000 евро.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР