Марката Genesis използва премиерата на своя първи кросовър GV80, за да

...
Марката Genesis използва премиерата на своя
първи кросовър GV80, за да
Коментари Харесай

Новата гама на марката Genesis ще предложи шест модела

Марката Genesis употребява премиерата на своя първи кросовър GV80, с цел да намекне какво ни чака като оферти от нея. Шест тъмни силуета на коли породиха на екрана по време на презентацията на шеф-дизайнера на Hyundai Motor Group Люк Донкерволке - “Знам че бихте желали да видите по-ясно тази фотография, само че към този момент щае запазим тайната към нея ” - подкачи публиката топ-дизайнерът.

Не беше елементарно да се разпознае типа на моделите показани в тъмното с двуполюсната им оптика. Като че ли ставаше дума за бъдещите кросовъри GV80 и GV70, седаните G70 и G80 второ поколениe и серийните версии на концептуалните Essentia и Mint.

Електрическият сити-кар Mint беше одобрен за производстгво през предишното лято. Напълно електрическият суперкар Essentia, има вероятност за дребно серийно производство, само че към този момент няма обявени технически характерности, освен заявеното ускорение от място до 100 км/ч за три секунди.

Предполага се че към 2021-а-22-а всичките шест модела ще бъдат реализирани серийно. С проявлението на изображението става ясно че стартира епохата на моделите Genesis с четворни фарове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР