Марката Audi на Volkswagen обяви днес, че до 2023 г.

...
Марката Audi на Volkswagen обяви днес, че до 2023 г.
Коментари Харесай

Audi ще инвестира 14 милиарда евро в електромобилност, цифровизация и автономно шофиране до 2023 г.

Марката Audi на Volkswagen разгласи през днешния ден, че до 2023 година ще влага 14 милиарда евро в електрическа подвижност, цифровизация и самостоятелно шофиране, заяви Reuters.

Като цяло, общите планирани разноски на компанията за идващите пет години възлизат на 40 милиарда евро, се споделя в изказване на компанията. Планират се и ограничения за преструктуриране, които ще доведат до нарастване на приходите от 1 милиард $ през 2018 година

" Това обмисляне носи ясно обръщение: " Ние ще използваме доста последователен метод към електромобилността и в бъдеще ще бъдем доста по-съсредоточени върху това ", сподели ръководителят на междинния директорски съвет на Audi Брам Шот.

" Ние непрекъснато приоритизираме ресурсите си за насочени към бъдещето артикули и услуги, които са извънредно атрактивни и съответстващи за пазара ".

 Audi стартира серийно произвеждане на електромотори
Audi стартира серийно произвеждане на електромотори

За напълно електрическите модели e-tron

Аudі зaпoчнa cepийнo пpoизвoдcтвo нa eлeĸтpичecĸи мoтopи в зaвoдa cи в Унгapия края на лятото, а предходната седмица стартира да тества своята " напълно електрическа летяща и самоуправляваща се кола ".

Компанията си партнира с Airbus, с цел да тества услуга при поискване с хеликоптери в Южна Америка, с цел да разбере по-добре интервенциите, опит, който считат за потребен при създаването на концепцията за " летящи таксита ".

Д-р Бернд Мартенс, член на борда на Audi за доставяне и ИТ и президент на дъщерното сдружение на Audi Italdesign, е уверен, че летящото такси ще се трансформира в същински артикул:

" Летящите таксита са на път. Ние в Audi сме уверени в това. Все повече и повече хора се местят в градовете. И от ден на ден хора ще бъдат мобилни с помощта на автоматизацията. В бъдеще възрастните жители, децата и хората без шофьорска брошура ще желаят да употребяват комфортни роботизирани таксита. Ако успеем да създадем интелигентно систематизиране на трафика сред пътищата и въздушното пространство, хората и градовете могат да се възползват в идентична степен. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР