Маркъс Рашфорд може да стане един от най-добрите футболисти в

...
Маркъс Рашфорд може да стане един от най-добрите футболисти в
Коментари Харесай

Магуайър е убеден, че Рашфорд може да стане един от най-добрите футболисти в света

Маркъс Рашфорд може да стане един от най-хубавите футболисти в света, откакто сподели същата форма от клубния си отбор Манчестър Юнайтед в националния тим на Англия на Световното състезание в Катар, съобщи неговият съотборник Хари Магуайър. 

Рашфорд загуби мястото си в тима на Гарет Саутгейт по-рано тази година, откакто изигра единствено 13 мача във Висшата лига за " алените дяволи " през предишния сезон и означи едвам четири гола. Въпреки това, той се върна във форма, откогато Ерик загар Хаг пое отбора от " Олд Трафорд ", вкарвайки 8 гола във всички шампионати този сезон, с цел да стигне до състава на Англия. 

Рашфорд вкара 3 гола досега на Световното състезание, изравнявайки се с играчи като Килиан Мбапе и Алваро Мората на върха на голмайсторската листа, а Магуайър има вяра, че той има гения да реализира доста повече. 
 Саутгейт посочи хода, с който е дал късмет на Рашфорд и Фоудън да блеснат Саутгейт посочи хода, с който е дал късмет на Рашфорд и Фоудън да блеснат
Попитан за представянето на неговия съотборник в Англия и в Юнайтед Магуайър сподели: " Наистина се веселя за Маркъс. Не мисля, че той в миналото ще реализира това, което геният му може да доближи, тъй като той е толкоз надарен, че може да бъде един от най-хубавите в света. Мисля, че би трябвало да се стреми към това. През последната година той не беше във форма в Манчестър Юнайтед. Имахме сложен интервал като тим и това се отразява на обособените играчи. Тази година той играе с доста повече независимост и с необятна усмивка ”. 

Ако Рашфорд вкара гол на осминафиналите против Сенегал в неделя, той ще стане първият състезател на Юнайтед, отбелязал 4 попадения на един огромен шампионат за националния отбор на Англия.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР