Маркъс Рашфорд има всички шансове един ден да се превърне

...
Маркъс Рашфорд има всички шансове един ден да се превърне
Коментари Харесай

Бербатов предрече светло бъдеще за звезда на Юнайтед

Маркъс Рашфорд има всички шансове един ден да се трансформира в капитан и в никакъв случай да не напусне Манчестър Юнайтед. Заключението направи някогашната звезда на „ алените дяволи” Димитър Бербатов.

Маркъс Рашфорд има 55 гола за отбора в 188 мача, откогато е в първия тим на „ Олд Трафорд” от 2015 година. Преди това той беше част от академията на Юнайтед.

Димитър Бербатов има вяра, че британският национал скоро ще попадне в радара на някои от най-големите европейски клубове, само че в това време е убеден, че може да се трансформира в легенда като Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил.

„ Той към момента е толкоз млад и без подозрение ще влезе в полезрението на няколко клуба, само че аз го виждам като типично отгледан състезател на Манчестър Юнайтед. Човек, който носи факела от академията на Юнайтед. Той е същинският образец по какъв начин може да се стигне по-далеч, може би един ден може да бъде в ролята на капитан”, показа Димитър Бербатов.

„ Смятам, че ще остане в Юнайтед дълго време и постоянно, и няма да се изненадам, в случай че остане до края на кариерата си. Винаги съм желал и аз да бъда подобен състезател, единствено с един клуб, само че за мен беше невъзможно”, сподели още Димитър Бербатов.

Маркъс Рашфорд свети блестящо през сегашния сезон за Юнайтед, защото е най-хубавият голмайстор на клуба във Висшата лига със седем гола в 13 срещи.

„ Прекрасно е, че ставаме очевидци на положителното му показване и това, че вкарва голове. Надявам се това да продължи дълго време”, приключи някогашният български национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР