Маркъс Рашфорд е два пъти по-ефективен и като цяло е

...
Маркъс Рашфорд е два пъти по-ефективен и като цяло е
Коментари Харесай

Рашфорд задминава постижения на Роналдо в Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд е два пъти по-ефективен и като цяло е по-добър от Кристиано Роналдо, спрямо първите няколко сезона на португалеца на " Олд Трафорд ".

Срещу Ман Сити младият нападател записа своя мач №127 с екипа на " алените дяволи " във Висшата лига, като се оказва, че се оправя много по-добре от някогашния №7 в отбора за същия брой срещи.

Рашфорд има по-малко изиграни минути - 8110 против 8924, само че е вкарал повече голове - 37 против 34. Асистенциите му са по-малко - 18 против 22, само че при ударите преимуществото е голямо. Той е осъществил своите попадения от 256 изстрела, до момента в който на Кристиано трябваха цели 471. Това значи, че процентът на успеваемост при ударите на Маркъс е 14,5%, до момента в който на Роналдо едвам 7,2%, сочи статистика от Острова.

Не би трябвало да се не помни, че когато португалецът бе притеглен през 2003-а, той въпреки всичко пристигна със статут на обещаваща бъдеща звезда, до момента в който Рашфорд бе много по-неизвестен, преди да избухне с по 2 гола против Мидтиланд и Арсенал през 2016-а, когато бе единствено на 18 години.
 Оле Гунар Солскяер: Юнайтед е най-големият и най-хубавият клуб
Оле Гунар Солскяер: Юнайтед е най-големият и най-хубавият клуб

Норвежецът смята, че отборът е атрактивен за най-силните футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР