Марк Кюбан предложи да запознае Тейлър Суифт с Далас Маверик. Травис Келс не го имаше

...
Изглежда, че всички искат да участват в случващото се между
Коментари Харесай

Изглежда, че всички искат да участват в случващото се между Травис Келс и Тейлър Суифт.

Марк Кюбан е последният, който коментира. Собственикът на баскетболния отбор Далас Маверикс се появи в епизода на ESPN „First Take“ в четвъртък и имаше съобщение за Суифт.

„Тейлър, съжалявам, ако слушаш Травис, скъсай с него“, каза Кюбан. „Имам куп добре изглеждащи необвързани момчета, които играят за Далас Маверикс. Хванах те."

В случай, че не сте били на планетата през последните няколко седмици, ето какво се случва: Келс, който играе за Канзас Сити Чийфс, призна преди време на брат си Джейсън Келс, който играе за Филаделфия Ийгълс, че неуспешно се е опитал да плъзне цифрите си на Суифт чрез гривна за приятелство на спирката в Канзас Сити на нейното концертно турне „Eras“.

Хората се инвестираха. Травис Келс по-късно каза, че е „хвърлил топката в нейното поле“ и каза на Суифт: „Виждал съм те да разтърсваш сцената в Arrowhead. Може да се наложи да дойдеш да ме видиш на сцената в Arrowhead и да видиш кой е малко по-осветен.“

Обрат на сюжета: Суифт се появи на мача си миналата неделя и седна в апартамент до майка си. Swift и Kelce - сега известни като "Tayvis", "Traylor", "Swelce" или "K. Swift”, в зависимост от това кого питате – дори напусна играта чрез кабриолета на Kelce. Оттогава се появиха снимки, на които двамата изглеждат доста приятелски,

Всичко това кара много хора да вярват, че Kelce има онзи „Джеймс Дийн, блян“ поглед в очите си и Суифт има онази „червена устна, класическо нещо“, което харесва.

В скорошен епизод на своя подкаст, Kelce говори малко за всички спекулации около него и Swift и каза, че ще продължи да говори за спорт.

Но той не можа да устои на нахалния отговор на предложението на Кюбан.

„@mcuban Просто ме подпиши за десет дни!“ Kelce отговори на X, известен преди като Twitter, с искане за временен договор с Mavericks.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР