Марк Кинг остана на само два удара от първия максимален

...
Марк Кинг остана на само два удара от първия максимален
Коментари Харесай

Още един максимален неуспех в UK Championship

Марк Кинг остана на единствено два удара от първия оптимален брейк в кариерата си по време на Шампионата на Обединеното кралство по снукър в зала “Барбикан” в Йорк. Носителят на една ранкинг купа (в Северна Ирландия предходната година) не можа да осъществя последната розова, с което изпусна шанса да стане част от елитния “Клуб 147”.

Позиционна неточност от синята към розовата усложни ситуацията му, като той не можа да подреже 6-точковата топка, която мина около челюстите на междинния джоб, а другояче кюболът спря на добър ъгъл по отношение на последната черна.

Mark King misses the final pink for his first professional 147!

He would have been on for a £20,000 prize!#UKChampionship pic.twitter.com/amkJFF1GD5
— The Sportsman (@TheSportsman) December 3, 2017
За международния номер 21 това бе и пропусната опция да прибере 15 хиляди паунда от движещия се награден фонд за максимуми, плюс и 5-те хиляди за максимален брейк в шампионата. Серията му секна на 134 и е пета по мощ в Шампионата на Обединеното кралство досега, като водач е Майкъл Уайт със 142.

Кинг въпреки всичко завоюва срещата с 6:4 и в трети кръг ще се изправи против един от най-добре представящите се състезатели през сезона досега - Люка Бресел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР