Марк, какво бихте направили, ако ви диагностицират с рак ?

...
Марк, какво бихте направили, ако ви диагностицират с рак ?
Коментари Харесай

Аз Съм Онколог. Ето Какво Ще Направя, Ако Ми Поставят Диагнозата Рак

" Марк, какво бихте създали, в случай че ви диагностицират с рак? " - неотдавна ненадейно ме попита един другар.

За страдание, постоянно съм се сблъсквал с рака през живота си: това се случи в моето семейство, а също и с пациенти. Проблемът е, че обичайна медицина мисли изцяло неправилно, с остарели категории, когато става дума за рак.

Научили сме се да го изрязваме, горим и даже унищожаваме с химиотерапия, облъчваме го с радиация и бомбардираме с медикаменти, само че повода за рака по този начин и не се поддава на лекуване.

За благополучие, имаме опция. Това е така наречен

" функционален медицински метод към рак. "

Функционалната медицина разрешава на експерти и пациентите да работят дружно върху казуса, тъй че да се отстранят аргументите за болестта в самия им корен. Това е нов модел на лична диагностика и лекуване на разнообразни нови заболявания.

Идеята е елементарна: давате проби за генетичен разбор, а лекарите ви споделят към кои хронични болести сте предразположени и какво да извършите, с цел да ги избегнете.

Повечето специалисти в региона са съгласни, че ракът поражда заради дисбаланс в енергийната система на организма. Заболяването поражда " последователно ", ето за какво толкоз доста хора живеят с туморите, без даже да го знаят.

С други думи, ракът е резултат на неприятни привички.

Какво да създадем? Променете това! От една страна, това може да стане отлична процедура за попречване на рака. От друга, някои пациенти могат да чакат, че новият метод на живот ще ги промени и ще отстрани тумора. Известно е, че имунната система на организма при избрани условия също може да открие раковите кафези и да ги унищожи!

Ето 5 неща, които аз бих направил, в случай че през днешния ден ми отриеха " рак ".

1. Бих спрял да хапвам захар.

Захарта храни раковите кафези и способства за тяхното развиване. Средният американец изяжда 69 кг захар годишно и 66 кг брашно! Същото нещо се случва и в останалата част на света, където 1.7 милиарда души страдат от затлъстяване!

Ако желаете да се предотвратите развиването на рак или най-малко го поставите под надзор, би трябвало да се придържате към диета, която поддържа естествени равнища на инсулин.

Ще би трябвало да ядете богати на фибри пресни, " същински " артикули и да сведете до най-малко потреблението на сладки модифицирани храни. Така ще бъдете в положение да се храните, а в същото време да лишите раковите кафези от нужната им храна.

2. Бих изключил от менюто си всички храни, които не ми подхождат.

Какви са тези артикули? При всеки е друго. В едно огромно изследване, оповестено в списанието на Американската здравна асоциация е открито, че към 35% от американците страдат от свръхчувствителност към глутен. Ако тези хора всеки ден ядат самун, по-късно рано или късно умират или от рак или от сърдечно-съдови болести.

Друг известен тип хранителни алергии са тези към млечните артикули. Освен това, те са свързани с инсулинова устойчивост. Ако тези хора непрекъснато пият мляко, а за неразположението си упрекват напрежението или умората от работата, то рано или късно техните възпалени вътрешности ще провокират доста съществени проблеми.

Слушайте себе си. Ако след някаква храна, която ви харесва, се чувствате зле, изхвърлете я!

3. Щях да се погрижа за възпалителните процеси в организма.

Възпалението - пряк път към всички тежки хронични болести, в това число рак. Обикновено те стартират, когато се развие устойчивост към инсулин, автоимунни болести или алергии.

Ако се чувствате изтощени и депресирани, наблегнете на храни, богати на Омега-3. Повечето от техните източници са: алена риба и лененото семе. Те оказват помощ на тялото да се оправи с възпалението.

4. Бих се погрижил за здравето на червата.

Не единствено заради рисковете от рак на дебелото черво. В момента доста откриватели интензивно застъпват хипотезата, че повода за рак може да бъде микробиома на дебелото черво. С други думи, повода може да се крие в бактериите, които живеят в червата.

Какво да извършите? Яжте колкото се може повече пробиотици и пребиотици: да вземем за пример кисело мляко. Също по този начин ви трябват фитонутриенти (плодове), куркумин (намира се в куркумата) и ресвератрол (във вино и грозде). Това оказва помощ да се забави възпалителният развой в червата.

5. Бих избягвал отрови.

Средностатистическото новородено се ражда с 287 химични субстанции, които се намират в пъпната му шнур. Някои са невротоксични. Освен това, никой от нас не може да избегне изцяло въздействието на неприятните отрови.

Но може да бъде понижена степента му! На първо място е належащо да се избегнат пестициди, фталати, бисфенол А, антипирени, тежки метали (олово и живак, на първо място).

Как да го създадем? Да не купуваме питиета в пластмасови опаковки. Да не ядем комплицирани полуфабрикати. Да заобикаляме вървене в огромните градски центрове: атмосферата от автомобилните изпарения в тапите е доста рискова, в случай че концентрацията на нездравословни газове е по-висока от естествената.

И не забравяйте: ракът - това не е присъда. Ако извършите задоволително старания, борбата с заболяването постоянно е допустимо да се завоюва. - Вашата задача е да разчитате освен на лекарите, само че и на себе си! Направете всичко допустимо, с цел да увеличите възможностите си!

Моля, споделете тази значима информация с приятелите си! Може би ще избави човешки живот./За Жената
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР