“Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

...
“Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън смени екшън тупалките с политическа драма

“Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House ” не е следващата екшън-тупалка на Лиъм Нийсън, в която той ще щурмува Белия дом, с цел да отмъсти за убийството на дъщерята на извънредно хубавата си беззащитна съседка, написа opertionkino.net. Това в действителност е новото заглавие на въодушевената от действителни събития драма “The Silent Man ”.
 28-4  28-5  28-6
Филмът споделя невероятната история за персоналния и професионален живот на брилянтния и праволинеен Марк Фелт (Нийсън), който рискува всичко – фамилията, кариерата и свободата си – в името на справедливостта и правораздаването. Фелт е специфичен сътрудник и заместител шеф на ФБР, който през 2005 година се разкри като Дълбокото гърло – тайният осведомител на Боб Удуърд и Карл Бърнстийн от The Washington Post, които през 1972 година в поредност от публикации разкриха присъединяване на администрацията на Ричард Никсън в Уотъргейт абсурда, довел до оставката на президента.

Режисьор и сценарист на “Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House ” е Питър Ландесман ( ”Parkland ”, “Concussion ”), по романа на Марк Фелт. В функциите са Лиъм Нийсън, Даян Лейн, Мартон Чокаш, Джош Лукас, Тони Голдуин, Майкъл К. Хол, Том Сайзмор, Брус Грийнууд, Кейт Уолш, Ноа Уайли, Айк Баринхолц, Майка Монро и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР