Марк Алън се справи с Бари Хоукинс с 4:2, а

...
Марк Алън се справи с Бари Хоукинс с 4:2, а
Коментари Харесай

Марк Алън е четвъртият полуфиналист в Ковънтри

 Кайрън Уилсън разгроми Джъд Тръмп и се класира за полуфиналите в Ковънтри
Марк Алън се оправи с Бари Хоукинс с 4:2, а след това отнесе с 6:1 Нийл Робъртсън и продължава към полуфиналите на шампионата " Шампион на първенците ", който се организира в британския град Ковънтри.

Пистолета показва страхотна форма и справедливо ще взе участие в борбата за място на един от най-престижните финали в международния тур, като в събота ще си оспорва правото да участва там с Кайрън Уилсън, който през вчерашния ден се разправи с Джъд Тръмп също с 6:1.

Другият полуфинален конфликт бе явен от два дни - Рони О`Съливан против Шон Мърфи в петък, 9 ноември. Финалът е в неделя.



Иначе през вчерашния ден за първи път в историята на влиятелния шампионат бе осъществен оптимален брейк от 147 точки. Невероятното достижение е дело на международния номер 1 Марк Селби, който го реализира във втория фрейм против Нийл Робъртсън в техния конфликт от група 2 на конкуренцията.

Това е и петият най-много през сегашния сезон, откакто Михаел Георгиу и Джейми Джоунс дебютираха в влиятелната компания на създателите на 147-ци в " Пол Хънтър Класик ", а Тепчая Ун-Ну и Рони О’Съливан означиха своите съвършени серии в Откритото състезание на Англия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР