Марк Алън се присъедини към легендите Алекс Хигинс и Денис

...
Марк Алън се присъедини към легендите Алекс Хигинс и Денис
Коментари Харесай

Шампионът изпи шампанското на екс след триумфа

Марк Алън се причисли към легендите Алекс Хигинс и Денис Тейлър като представител на Северна Ирландия с купа от най-престижния шампионат по снукър отвън ранкинг системата - “Мастърс”. Пистолета подчини с 10:7 Кайрън Уилсън и за първи път в кариерата си сграбчи трофей от “Тройната корона”, като преди този момент в шампионата бе отстранил Рони О’Съливан и Джон Хигинс, тъй че надали можеше да има по-убедителен метод, с цел да покаже, че е заслужен първенец.

Only @pistol147 could give us a celebration like that!

Congratulations on winning your first Masters title! #dafabetmasters pic.twitter.com/FxZzXwuaju
— World Snooker (@WorldSnooker1) January 21, 2018
“Невероятно е, толкоз дълго време очаквам подобен трофей. Естествено, не бях сигурен, че в миналото ще се случи, само че от доста дълго време блъскам на вратата и тя най-сетне се отвори. Най-накрая мога да кажа, че съм победител в шампионат от “Тройната корона”, сподели Алън след триумфа.

Mark Allen lifts his 2018 Dafabet Masters trophy high!

Congratulations @Pistol147 #DafabetMasters pic.twitter.com/TREiYbk8lz
— World Snooker (@WorldSnooker1) January 21, 2018
“Винаги съм се считал за топ състезател, от време на време даже се усещам като състезател от топ 4 в света, само че до момента не го бях доказвал. А знаех, че би трябвало да го потвърдя, не просто да го мисля. Печелил съм огромен шампионат в Китай (Шампионата на играчите), само че това е нещо напълно друго. Чувствам голямо облекчение”, добави северноирландецът, който също по този начин се изрече и доста ласкаво за съперника си Кайрън Уилсън.

LOOK AT THE EMOTION | Wilson offers the handshake and @Pistol147 can barely contain his emotions #DafabetMasters pic.twitter.com/UvJYmnSsm4
— World Snooker (@WorldSnooker1) January 21, 2018
В студиото на “Евроспорт” пък Пистолета бе почерпен с шампанско, което изпи " на екс " в наличието на анализаторите и негови сътрудници Рони О’Съливан, Нийл Робъртсън и Джими Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР