Марияна Николова с номинация за вицеДва варианта за рокади в

...
Марияна Николова с номинация за вицеДва варианта за рокади в
Коментари Харесай

Патриотите решават за Миглена и Марияна

Марияна Николова с номинация за вице


Два разновидността за рокади в “Обединени патриоти ” стоят пред дребната коалиция. Става въпрос за настоящия народен представител от квотата на “Атака ” Миглена Александрова, която ще излезе от Народното събрание, в случай че Валери Симеонов се върне в пленарна зала като депутат. И за досегашния началник на политическия му кабинет Марияна Николова – правист, работила е като юристконсулт в “Топлофикация-София ” и началник на отдел в НЕК, която от НФСБ оферират за вицепремиер в държавното управление на мястото на Симеонов.

“Има такава работа, че гласоподавателите са ме пратили в Народното събрание и би следвало да се върна ”, съобщи вицепремиерът в оставка Валери Симеонов в отговор на “Труд ” решил ли е към този момент дали ще се върне като народен представител в Народното събрание. Той изрично отхвърли да разяснява дали управлението на НФСБ е обсъждало друга фигура за поста, който оваканти с оставката си.

“Не ме карайте да приказвам преди Коалиционния съвет на “Обединени патриоти ”, сподели още Симеонов. И добави: “На него ще обсъдим както тези, по този начин и други креативен въпроси ”. На въпрос дали ще сложи тематиката за общо явяване на “Обединени патриоти ” на европейските избори следващата година, Симеонов бе сбит: “Рано е още ”.

Коалиционният съвет на “Обединени патриоти ” ще се събере в постройката на Народното събрание на площад “Княз Александър I ” на следващия ден по обяд. На него участват нормално тримата водачи на партиите – Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов.

“Аз съм за непоклатимост и положително ръководство. Много е значимо всеки от сътрудниците ми в “Обединени патриоти ” да надмогне егото си ”, съобщи през вчерашния ден Сидеров.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР