Марияна Николова е предложена за вицепремиер на мястото на подалия

...
Марияна Николова е предложена за вицепремиер на мястото на подалия
Коментари Харесай

Марияна Николова е предложена за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов

Марияна Николова е препоръчана за вицепремиер на мястото на подалия оставка Валери Симеонов, стана ясно от импортирано проекторешение на Министерски съвет. 

Нейното встъпване ще бъде гласувано като първа точка на утрешното съвещание на Народното събрание. 

Това се схваща от проекторешение на Народното събрание. Според него Марияна Николова е препоръчана за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. Промените в кабинета са без глобата на съпредседателя на " Обединените патриоти " Волен Сидеров.

Кандидатурата й провокира петчасови диспути, както в дребната коалиция на Обединените патриоти, по този начин и в огромната коалиция.

Досега Николова беше шеф на кабинета на Валери Симеонов в качеството му на вицепремиер.

Николова по обучение е правист. Вписана е към Софийска адвокатска гилдия. Заемала е разнообразни експертни длъжности в държавната администрация. От средата на юни 2015 година до 2017 година е началник на отдел „ Договорно-правен и правна отбрана " в „ Национална електрическа компания " ЕАД.

Преподавател е по конструкция на администрацията и административен развой в Института по обществена администрация към Министерския съвет. От май 2017 година е шеф на политическия кабинет на Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР