Мариян Станков – Мон Дьо се впуска в неочаквано предизвикателство,

...
Мариян Станков – Мон Дьо се впуска в неочаквано предизвикателство,
Коментари Харесай

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“

Мариян Станков – Мон Дьо се впуска в ненадейно предизвикателство, което феновете ще могат да проследят всяка събота в предаването „ Събуди се “ по NOVA. Извън „ Неделята на NOVA “, известният публицист влиза в ново амплоа, запазвайки неповторимия си жанр в авторска кулинарна графа, която ще носи името „ Вкусът на историите “ .

В уикенд програмата на NOVA и в събота заран Мон Дьо ще среща феновете с известните, само че в кухнята, където с изключение на още от присъщите му изявленията, той ще прави и свои кулинарни тълкования. „ През последните години разбрах нещо доста значимо, че след тежък ефир, тежко изявление, под напрежение ден или седмица, готвенето е нещо, което ми оказва помощ да се откъсна от страстта, да остана малко уединено със себе си, да чуя мислите си. Разбрах, че ми работи като антистрес терапия “, споделя Мариян Станков-Мон Дьо за новата си телевизионна роля. Той ще предложи типичен български рецепт и, които е готвил в личната си кухня, само че в този момент ще подготвя в компанията на своите събеседници.

„ Телевизионното готвене е огромна отговорност. С цялото осъзнаване, че да си в кухнята пред такава публика не е толкоз елементарно. Но тази графа няма упоритостите да взима кулинарен „ Оскар “. Готвенето в нея ще е един комплимент както за гостите ми, по този начин и за феновете. Събота заран. Класическа българска рецепта. Семпло. Без искания ядене, което всеки един от нас помни от детството си, само че в ерата на огромните кулинарни шедьоври, велики началник готвачи, красиви презентации от ден на ден откривам смисъл в простите неща. Още един метод в тази нова действителност след Covid-19, в която да се върнем във времената, в които вирусите не затваряха страни, домовете ни не се заключваха, а филията с лютеницата на баба беше детският сърф енд търф “, добавя Мон Дьо.

Първият посетител във „ Вкусът на историите “ ще бъде фитнес моделът и бизнесмен Биляна Йотовска . С какво кралицата на здравословното хранене беше изкушена от Мон Дьо – феновете ще научат в събота (9 май), единствено в „ Събуди се “ 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.
 Биляна Йотовска NOVA
Не пропускайте новата графа „ Вкусът на историите “ в събота (9 май) в „ Събуди се “ по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР