Мариян Ганев и Даниел Ганев, които бяха арестувани при зрелищна

...
Мариян Ганев и Даниел Ганев, които бяха арестувани при зрелищна
Коментари Харесай

Излязоха първи СНИМКИ на братята борци Ганеви, които малтретираха мъже и жени в Слънчев бряг!

Мариян Ганев и Даниел Ганев, които бяха задържани при зрелищна спецакция в Слънчев бряг заради серия от грабежи в курорта, а в квартирата им откриха огромно количество дрога, са едни от най-големите очаквания в българската битка.

Това в цялостна степен важи за Мариян Ганев, на 22 години от Сливен. Той е нееднократен републикански първенец по битка в категория до 92 кг, напълно скоро е трябвало да стане част и от националния тим на страната ни, който да ни съставлява на европейски и международни шампионати.

Брат му Даниел, на 20 години, е считан за огромен гений – спортна горделивост на родния си град Сливен. Той е притежател на куп оценки и експерти му предричаха огромно бъдеще.

Доколко сходни „ спортисти ”, които държат голямо количество дрога, атакуват, обират и даже бият дами заслужават да са част от националния тим или изобщо от българския спорт, е въпрос, който федерацията ще би трябвало да реши.

Мариян(вдясно) и Даниел са имали яростен метод – нападали са и пребивали даже дами

В същото време от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас оповестиха детайлности за ареста на двамата братя и техния другар Николай.

Двамата са задържани към 4 часа на 11 юни, създали са цялостни признания за осъществените закононарушения, наложена им е мярка за неотклонение “задържане под стража”.

ЕТО КОИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ПРИЗНАЛИ:

– на 02.07.т.г. в дребните часове по непостоянен метод лишили мобилния телефон «Айфон 7», благосъстоятелност на 23 годишен британски екскурзиант, отседнал в Слънчев бряг

– на 07.07.т.г. към 01.40 ч. на алеята зад хотел „ Поморие ”, посредством нанасяне на удари с ръка лишили от 28 годишна молдовска туристка, отседнала в Слънчев бряг, мобилния й телефон „ Самсунг Галакси S 7 ”.

– на 08.07.т.г. към 03.00 ч. на алея сред хотел «Виктория Палас» и хотел «Палас», посредством мощ лишили от 18 годишен британски екскурзиант, отседнал в Слънчев бряг, мобилен телефон IPhone 5, персонални документи и сумата от 30 лв..

– на 08.07.т.г. към 03.00 ч. в региона на алея сред хотел «Астория» и хотел «Орел», посредством мощ лишили от 15 годишен немски екскурзиант, отседнал в Слънчев бряг и неговия деветгодишен другар, два мобилни телефона, персонални документи и сумата от 30 лв. и 5 евро.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР