> Мариян Димитров със семейството сиПловдивчанинът, който няма конкуренция и

...
> Мариян Димитров със семейството сиПловдивчанинът, който няма конкуренция и
Коментари Харесай

Най-силният българин: Ще издърпам с голи ръце 110-тонен локомотив!

 > Мариян Димитров със фамилията си
Пловдивчанинът, който няма конкуренция и на Балканите със своята мощност в силовите спортове, издърпа 45-тонен трамвай самичък в риалити шоуто " България търси гений " и по този начин сложи връх освен за България, само че и за целия Балкански полуостров. Въпреки неповторимото и невиждано по нашите географски ширини достижение и поддръжката на публиката служителят на реда от Пловдив не бе позволен до финала. На него Любен Дилов, Екатерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта пратиха тъмнокож мигрант, който танцува и знае български.

Сам издърпах трамвая 18 метра. Настилката беше доста несъответствуваща, с трошляк, пясък и камъни. Стъпих на един камък и за малко да си счупя крайници. Но отново съумях! Контузих си кръста, само че към този момент болката отшумява. Важното е, че не се стигна до тежки последствия ", благополучен е Мариян.

" Сега концентрирам силите си в това ново предизвикателство с локомотива. Чакам да пристигна пролетта и времето да се затопли. Вярвам, че 110 тона няма да ми се опрат. А и в локомотива няма тези спирачки и задвижващи лагери, както в трамвая. Ще мога и да упражнявам, преди публично да го направя ", показа пред " България през днешния ден " служителят на реда.

Автобуса го тегли като детска количка След локомотива Мариян обмисля и още по-сериозни провокации. " Надявам се да имам опцията да издърпам и аероплан. Световният връх държи канадец със 188-тонна машина, само че у нас няма подобен аероплан. А желая да нападам този връх! Нашите самолети са към 50 тона, само че в случай че се вкарат военни джипове и други тежести, ще натежат още ", разяснява още Димитров.

За " десерт " балканският Херкулес готви още по-грандиозно начинание. " Искам да тегля и транспортен съд. Михаил Кокляев издърпа подобен встрани 4 метра, което е връх в Русия ", разкрива още Мариян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР