Мария Захарова в ТелеграмВестник Ню Йорк Таймс посвещава голям материал

...
Мария Захарова в ТелеграмВестник Ню Йорк Таймс посвещава голям материал
Коментари Харесай

Мария Захарова: Как се говори джендър-неутрално за маймунската шарка?

Мария Захарова в Телеграм

Вестник " Ню Йорк Таймс " посвещава огромен материал на нов камшик - зараза от маймунска едра шарка на Запад. Повод за това стана неотдавнашното оповестяване на федерално изключително състояние в Съединени американски щати, защото повече от 6000 американци към този момент са инфектирани с новото заболяване.

Изглежда, че това е просто една публикация, само че единствено в случай че не я четете деликатно. А ние сме доста придирчиви хора, даже и да сме учтиви.

Ето какво написа: " В нашата страна (САЩ) живеят единствено 5% от популацията на света, само че всеки четвърти инфектиран е американец, споделя доктор Карлос дел Рио, експерт по инфекциозни заболявания в университета " Емори " в Атланта и добавя: Това ми звучи като неуспех ". И още: " Повече от 99 % от случаите на маймунска едра шарка в страната са мъже, които са имали полови контакти с мъже, което слага пред здравните управляващи деликатна задача да осведомят обществеността за опасността. "

???? прощавайте, по какъв начин по този начин?

Какво е деликатното в този въпрос? Джендър-неутрално да се приказва за вирусен проблем, тъй че небинарните да не настръхнат? Наистина, след англосаксонското " бременните не са дами " и " позволения за аборт за мъже " към този момент нищо не може да те изненада.

Някога се смяташе, че демокрацията се основава на свободата на словото, а не на нейното деформиране. Това към този момент не е Оруел. Това е някакво изчадие адово.

Но информацията, че всеки четвърти от заболелите от новата зараза е американец, ви кара да се замислите.

Източник " Гласове "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР