Мария втрещи почитателите си, като се показа с огромни кафяви

...
Мария втрещи почитателите си, като се показа с огромни кафяви
Коментари Харесай

Мария втрещи с петна по лицето

Мария втрещи феновете си, като се появи с големи кафяви петна по лицето си в инстаграм. Певицата обаче не страда от съществено кожно заболяване, а просто се щракна по време на една от разкрасителните си процедури. Все отново решението да се пусне неглиже е много необичайно за изпълнителката, която доста държи на външния си тип и постоянно театралничи нагласена от главата до петите.

Може би повода е слабото показване на последната й ария, макар че тя и откритието на Тимати Rambl към този момент са в международните уеб сайтове за музика.Повод по тази причина е най-новото им парче “My krichim”, което може и да се върти по редица интернационалните чартове, само че в България съвсем никой не го видя. Пиарът на Мария твърди, че песента се радва на огромен триумф в Русия, а нашенката има възможностите да се трансформира в интернационална сензация, само че стрийминг платформата A1 Xplore Music разгласи своя Топ 5 на най-предпочитаните заглавия от каталога на “Пайнер” през януари.

В него дуетът на Мария на попада, макар че и петте песни са дуетни. Истински взрив провокира “Кой” на Ариа и Алисия, сложена под No 1. Песента звучи с огромен триумф, както в нощните клубове, по този начин и от телефоните на почитателите. “Параноя”, в осъществяване на Ваня и Меди, също бе видяна от феновете на поп-фолка и през януари и заема второто място в класацията. Веднага след нея застава “новото ламбо” на Галена и Фики.

фотография:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР