Мария Цънцарова, която зае мястото на Цветанка Ризова в Лице

...
Мария Цънцарова, която зае мястото на Цветанка Ризова в Лице
Коментари Харесай

Инцидент едва на осакатил Мария Цънцарова

Мария Цънцарова, която зае мястото на Цветанка Ризова в " Лице в лице ", претърпяла нечовечен битов случай, в който насмалко щяла да загуби пръст от крайници си, разбра HotArena.

ТВ водещата отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмова тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала непосредствено върху крайника на Мария и го премазала грубо. Наложило се кракът й да бъде бинтован, а палецът й бил най-пострадал и изобщо не се знаело какви са възможностите да зарастне обикновено. 

Инцидентът обаче не могъл да извади Цънцарова от строя. И осакатена тя траяла да върви на работа и да се грижи за двамата си сина от брачна половинка си Симо. Георги се роди през 2017 г, а през 2019 г, се снабди и с братче Костадин. И двете майчинства обаче журналистката не изкара напълно до финала и побърза да се върне на работа. Очевидно упоритостите й в специалността са видни за управлението на бТВ, защото тя и Жени Марчева бяха определени да заместват титулярката Цветанка Ризова в предаването й през целия август. 

Ризова обаче не реагирала изключително радостно на новината, защото се тормозила дали Цънцарова няма да я измести и шефовете да решат да я оставят за непрекъснато. Не е загадка, че Мария е в близки връзки с сегашния шеф на новините и настоящите излъчвания Антон Хекимян, с който преди време си партнираха в утринния блок на медията, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР