Мария Тарашманова е 25-годишно момиче, което е спрягано за гадже

...
Мария Тарашманова е 25-годишно момиче, което е спрягано за гадже
Коментари Харесай

Предполагаемото гадже на Ергенът проговори

Мария Тарашманова е 25-годишно момиче, което е спрягано за гадже на Виктор Стоянов - Ергенът. Тя се дефинира като инфлуенсър и травъл влогър, т.е. човек, който обожава да пътува и снима всичко от тези дестинации и по-късно споделя за перживяното на своите почитатели. 

Спрягането на името й в публикации на родните медии не остана неусетно от инфлуенсърката и тя реши да не мълчи повече, а да изкаже мнението си по въпроса. Пусна няколко сторита в своя Инстаграм профил, в които беше точна, ясна и безапелационна: 

" В последните седмици името ми се появява в най-различни уеб сайтове без моето познание. Статиите, които ми изпращате, в действителност ме разсмиват със сюжета, който измислят. Това ме накара да се попитам за какво се употребява името на чужд човек, с цел да се запълват страниците на жълтите медии и за какво в съвременен свят като нашия не престават да се употребяват стандарти, да се разяснява външният тип и да се постанова фалшът ", безапелационна е тя.

Мария не стопира диалога до тук, а продължава с друга забавна тематика - стандартите за хубост, изключително при дамите: 

" Смятам, че да си натурален и да бъдеш без грим, е красиво. Това значи, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се усеща добре без значение дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето персонално тяло “, показа още Тарашманова. 

Тя явно няма корекции по себе си и не е почитателка на мощния грим. Чувства се уверена и красива даже без него. 

За момента 25-годишното момиче нито удостоверява, нито отхвърля дали има връзка с първия ерген на България - Виктор Стоянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР