Мария Тарашманова, бившата половинка на Ергенът Виктор Стоянов, не може

...
Мария Тарашманова, бившата половинка на Ергенът Виктор Стоянов, не може
Коментари Харесай

Ергенът Виктор и бившата му приятелка учудиха с публичен скандал

Мария Тарашманова, някогашната половинка на " Ергенът " Виктор Стоянов, не може да го гледа. Всеизвестен факт е, че двойката се раздели преди няколко седмици, а пътешественичката изтри всички снимки с мачото. 

Всички се зачудиха какво ли толкоз е станало, че не желае даже една фотография да остави, само че очевидно е в действителност съществено. Дали са изневери от страна на първият Ерген, или даже психическо или физическо принуждение над нея (появиха се всякакви слухове), само че отвращението на Мария е очевидно.

Огромният скандал обаче избухна преди броени дни, на концерта на Джони Деп и Алис Купър в столицата. Тарашманова и Стоянов бяха на концерта, само че, несъмнено, с разнообразни хора и на разнообразни места. На излизане той очевидно е знаел, че тя е там и я пресреща.

Очевидци описват, че Виктор отишъл при Мария и изискал да приказва с нея, само че тя му посочила, че бърза и то с ледена физиономия. Тарашманова била с приятелки, само че това не попречило на Стоянов да я сграбчи за ръката и да се опита да я дръпне принудително, пише kliuki.bg.

" Доста хора го видяха, очевидно искаше да приказват и то съществено. Личеше му, че още желае да е с нея, гледаше я влюбено, само че и някак отговорно. Тя обаче реагира толкоз остро, че му се разкрещя да я пусне. Дръпна се внезапно и му обърна тил като безусловно хукна към изхода с приятелките си ", разясняват източниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР