Мария Спирова, редактор е в лондонско юридическо издателство, кандидат за

...
Мария Спирова, редактор е в лондонско юридическо издателство, кандидат за
Коментари Харесай

Как властта фалшифицира реалността

Мария Спирова, редактор е в лондонско юридическо издателство, претендент за евродепутат на " Демократична България ":

Всекидневните измислици на властта се разгласяват в сателитните им фалшификатори и л@йномети не, с цел да убедят в нещо необятната общност. Пука ли й на шайката, завладяла всички институции на контрола, за необятната общност? Отдавна спря да й пука. Става доста по-просто и по-опасно.

" Медийни сигнали " трябват на прокуратурата единствено за две неща:

– за софтуерно асистиран Народен съд до безкрайност. За предлог да се самосезира изведнъж за следващата кавга с следващата цел - това, че петгодишно дете може да разпознае идиотската неплатежоспособност на всяко по този начин изнесено обвиняване, няма значение. Завличат ли те в ареста? Разсипват ли те от административен тормоз, запори, вериги, съдилища, сринат бизнес, смазано семейство, взрив, прас, фрас!? Системата те сдъвква и изплюва и няма никакво значение, че в никакъв случай не е имала право. Да се пенят в Страсбург, колкото желаят - с нашите пари страната – дезертьор, ще откупи всяко свое закононарушение против нас.

– с цел да поддържа непоклатимост посредством поддържането на мита за своята безалтернативност. Да поддържа водевилен спектакъл на държавността, в който няма положителни герои. Важното е не властта да е добра, а да наподобява незаменима с по-добра. Този спектакъл, този несекващ сапунен сериал " Всички са маскари " е единствената функционалност, с която институциите са заети - за замайване на публиката, затъпяване на моралното й подушване. Отчужденото от морала общество е пасивно. Няма заплаха от всеобщо непокорство, протест или различен прелом, който да попречи на огромното плюскане.

Илиян Василев, някогашен дипломат в Русия:

Като не могат да трансформират аргументите за митинга, се пробват да дискредитират уредниците на митинга. Има насъбрано голямо напрежение и вместо съответни политики и реакция, властта се пробва принудително да наложи основен прокурор, занимава се с тъпи провокации с мутри и роми на митинга, въобще с чалга, вместо с действителни дейности.

Страхът е неприятен консултант. Но медиите всеобщо обработват съзнанието, че ще стане нещо кой знае какво ужасно, че ще се лее кръв с принуждение от протестиращите, което е откровена операция. Ако има принуждение, то ще е единствено и само от управляващите.

Да е ясно - в случай че се пролее кръв на митинга - държавното управление пада на часа. Въпреки предварителната медийна подготовка и целия неочакван " атлантизъм " на групата на Пеевски.

Версията Гешев, Цацаров и Пеевски атлантици, които пазят България от " проруския " Цветан Василев - става за цирка - секцията за клоунади.

Изобщо доста по-достойно е да протестираш, в сравнение с да псуваш. Не е мой проблем, че Борисов избра да поддържа Пеевски вместо електората си.

Николай Христов, правист:

Препоръчвам добре да разгледате тази фотография. Ама доста добре. Още един път. И отново. И още веднъж. Така... Благодаря!

ТОВА, уважеми другари, е Иван Гешев. Не безусловно на фотографията, несъмнено. Това на фотографията е въведения и предизвестие какво следва след 24-ти октомври (когато би трябвало Висш съдебен съвет да го гласоподава публично за основен прокурор).

Автобусите с роми и батки, прочее, по нищо не се разграничават от методите на деяние на този човек. Тези хора (на снимката) не са на контрапротест в поддръжка на Гешев. Те са докарани за митинг СРЕЩУ Гешев. Но не от уредниците на митинга (които щели да вършат прелом, съгласно едни фалшифицирани чатове, които водещи медии легитимираха).
Тези хора са докарани с рейсове, с цел да се фалшифицира действителността. " Онези медии " към този момент ги снимаха и ги показаха като протестиращи СРЕЩУ Гешев (статиите: " вижте, че Гешев е от положителните - неприятните провеждат митинги против него, на които водят рейсове с батки и роми - естествените хора поддържат Гешев " ).

Та, това следва - подправяне на действителността. Ама брутално подправяне. Видяното до през днешния ден, е нищо. Повярвайте. Фалшификация от подобен диаметър занапред следва. Досегашните обвинителни актове, в случай че и да ни се костват приказки от 1001 нощ, са единствено незадълбочено сходство на имитация.

Погледнете фотосите отново. Внимателно ги погледнете. Защото това е качествено ново равнище на имитация. Досега ги караха на " контрапротест ", с цел да отбележат, че " има и друга позиция ". Сега ги показват като протестиращи. За да унищожат въобще каквато и да било позиция...

И всичко това се случва СЪС съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи. Полицаите на митинга си имали началници, които са им наредили да спомагат с всички сили, с цел да се случи фалшификацията. Това е ситуацията. Това ни чака...

Иначе, изгониха следващият сериозен публицист от социална медия. За да няма никакво подозрение, че някой някъде може да каже/покаже истината. Затвориха устата на още един човек, който щеше да опише за днешната имитация, за която описвам тук. Както и за идните доста такива на следващия ден...

И нали си знаете към този момент: И ПРЕДИ, И СЕГА - ГЕШЕВ ЗНАЧИ СВОБОДА!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР