Мария Спирова живее в Оксфорд, редактор е в лондонско юридическо

...
Мария Спирова живее в Оксфорд, редактор е в лондонско юридическо
Коментари Харесай

Превъртяхме нивото "правова държава"

Мария Спирова живее в Оксфорд, редактор е в лондонско юридическо издателство и е от най-популярните коментатори на Брекзит. Член е на " Да! България ". Коментарът е от профила й във " Facebook " и е във връзка публикуваните от прокуратурата записи от специфични разследващи средства (СРС) на диалози на президента Румен Радев и шефа на военновъздушните сили ген. Цанко Стойков.

Прокуратурата популяризира записи от СРС-та до национални медии, в които с " висока възможност " се чувал гласът на главнокомандващия, само че въпреки всичко не била открита дефинитивно самоличността на говорещия.

Разпраща ги ей по този начин, в хода на някакво досъдебно произвеждане – имунитет ли? бегай, бе – без да има обвиняване, развой или нещо. Невинен до доказване на тинтири-минтири.

Главнокомандващият е това, нали. Не някакъв си хакер.

Някой, който не е непознат шпионин, подслушва президента на републиката, който пък е и натовски военачалник, апропо.

И като му пристигна благоприятност на тоз ми ти някой, пуща записи в телевизионния ефир и отвързва прокурора да търчи без намордник.

Общо взето, превъртяхме равнището " правова страна ". Време е да почнем да си пращаме Библии с отровни страници като в Средновековието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР