Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на социалния проект

...
Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на социалния проект
Коментари Харесай

Мария Силвестър крие осиновена сестра

Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на обществения план „ Бригада Нов дом “ по Би Ти Ви, в който дружно с майсторите на чорбаджия Караджов влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, с цел да ги трансфорат в същински домове за техните деца.

Самата Мария е научена да оказва помощ на беззащитни хора още от дребна и даже обмисляла преди години да си осинови дете. „ Исках да оказа помощ на дете, тъй като считам, че когато човек е известен и печели относително добре, може да си разреши да го направи. Ние с майка ми сме отгледали едно такова детенце от четиригодишно и не ми е непозната тази концепция.

Майка й изгоря в един пожар при трагичен случай. От болничното заведение се обадиха в държавното институция, в което работеше майка ми, с цел да приберат момиченцето, което е от Костенец.

То нямаше къде да отиде. Майка ми я докара за няколко дни и тя остана при нас вечно. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, тъй като тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е безспорен сървайвър. Тя към този момент е огромна, има си семейство и дете “, признава Мария, писа „ Галерия “.

Днес водещата се радва на сина си Давид, който към този момент е на 13 и е от връзката й с артиста и артист Силвестър Силвестров, с който се разделиха преди години. Двамата по този начин и не разкриха повода за края на брака си, само че след раздялата бяха в много обтегнати връзки. Казват сбито, че нещата сред тях не вървели по принцип, а не поради намесата на трети човек, както се пишеше на всички места.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР