Мария Силвестър се целува по улиците с мъж, който изглежда

...
Мария Силвестър се целува по улиците с мъж, който изглежда
Коментари Харесай

Мария Силвестър забърса 15 години по-млад мъж! Водещата се целува по улиците с непознат красавец

Мария Силвестър се целува по улиците с мъж, който наподобява най-малко 15 години по-млад от нея, в случай че не и повече, научи HotArena.

Самата водеща сподели клипче по какъв начин се любува на ласките на симпатичния юноша, евентуално с концепцията най-сетне да постави завършек на слуховете, че топли леглото на сътрудника си Владимир Караджов.

Издайническото видео звездата от „ Бригада Нов дом ” сподели точно на Цветница в профила си в Инстаграм. Там обаче то бе непокътнато единствено 24 часа, а по-късно – изтрито. „ Уикенд ” разполага със стоп фрагменти, от които ясно се вижда, че мъжът, с който Мария Силвестър преплита език, няма нищо общо с Караджов, въпреки че също като него е млад и приветлив.

Водещата от Би Ти Ви загатва, че сякаш инцидентно се срещнала с любовника, когато изгубила телефона си в Русе. „ Едно симпатично момче го откри и ми го върна, а аз останах удовлетворена. Много удовлетворена ”, отсича Мария Силвестър в записа, след което стартира да се целува с младия мъж до себе си. 

Според светската клевета обаче това надалеч не е човек, с който се познава от няколко часа. Не е в нейния жанр да излага на показ хората, с които има инцидентни забежки. Нещо повече – приказва се, че актрисата и водеща, която е майка на подрастващ наследник, доста внимавала с кого си ляга, с цел да не травмира детето си. 

Още преди 3 години, откакто дефинитивно постави завършек на брака си с бащата на момчето – Силвестър Силвестров, Мария призна, че има мъж до себе си, само че отхвърли да разкрие самоличността му. Обяснението, което даде, е че индивидът не е обществена персона. Дали младежът, с който се целува в клипчето, е същият мъж, не е ясно. Преди към месец водещата за първи път разкри част от самоличността на индивида, с който дели постелята си. Тя сподели по какъв начин се гушка с мускулест юноша с татуировка на ръката, чието лице не се виждаше добре на въпросния фотос, за който „ Уикенд ” тогава писа.

Човекът от фотографията не беше Караджов. По-късно стана ясно, че бригадирът има връзка с продуцентката на „ Бригада Нов дом ” Цветелина Димитрова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР