Мария Силвестър постави своеобразен рекорд в личния си живот. Запознати

...
Мария Силвестър постави своеобразен рекорд в личния си живот. Запознати
Коментари Харесай

Мария Силвестър се хвана в ръце, отслабва ударно заради младото лъвче

Мария Силвестър сложи самобитен връх в персоналния си живот. Запознати издават, че сегашния й обичан е с цели 17 години по-млад от нея. Чаровният юнак се сподели Михаил Пенев и през март ще навърши 26, до момента в който синеоката брюнетка е на 42. Разликата във възрастта им е много фрапираща, само че пък водещата на „ Бригада Нов дом ” въобще не се тормозила от нея, видя HotArena.

Мария никак не се смущавала, че приятелят й е роден през 1994 година и може да мине за нейн наследник, настояват хора от обкръжението й. Тя била запленена най-много от младежката му сила и атлетичното му тяло. Силвестър има един бракоразвод зад тила си, тъй че въобще не й било до сватби и съществено обвързване. Тя желала най-много да се забавлява и нямала упования, че ще остарее с младока Мишо. „ Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще сред нас единствено времето ще покаже ”, споделила Силвестър пред свои близки. Не е ясно с какво тъкмо се занимава Пенев, само че съгласно осведомени се радва на заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В предишното имал алъш-вериш с полицията поради шофиране без брошура и приложимост на алкохол, само че сякаш се отказал от нездравословните привички поради Мария. Живял е известно време в Лондон, само че не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България.

Водещата и настоящото й гадже са дружно от близо година. Запознали ги общи другари и младокът направил първата крачка. Представил се за неин огромен обожател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана поради огромната възрастова разлика, само че след това поддала на ухажването и по този начин почнала връзката й с Михаил. Той се разбирал доста добре с 13-годишния й наследник Давид и с това дефинитивно спечелил благосклонностите на Мария. Двойката прекарва свободното си време, пътувайки до близки и далечни дестинации. Покрай коледните празници бяха в Париж на сантименталната отмора, а в този момент са в Тайланд, където се радват на прелестен топъл климат. Водещата към този момент не крие гаджето и си разрешава да пуска техни общи фотоси. Доскоро тя имаше терзания да го демонстрира в общественото пространство, само че в този момент не се свени да показва връзките им.

На фотосите от Тайланд се вижда, че Мария е почнала да връща положителната си форма. През последните месеци тя качи много килограми и даже плъзнаха злословия, че може да е бременна. Е, актрисата сигурно не чака бебе, а повода за напълняването й се оказа друга.
„ Направих си проучвания. Имам инсулинова устойчивост. Вече започнах да пия хапчета, с цел да управлявам положението си. Скоро ще си върна предходното тегло ”, показа Силвесър, с цел да секне слуховете по собствен адрес. За това заболяване се знае, че води до задържане на течности и повишение на телесното тегло. То е част от така наречен метаболитен синдром и може да докара до диабет. За шанс, водещата се изследвала в точния момент и почнала строга диета по съвет на лекарката си. Мария схванала кои храни би трябвало да избагва и върху кои да натъртва, с цел да се възстановява тежестта си и да бъде още веднъж слаба и енергична.

Навремето Силвестър се изявяваше като модел и насъбраните непотребни килограми я карали да се усеща зле. Слуховете, че е бременна още повече я смачквали. „ Не очаквам дете, просто имам стомах! Сега знам каква е повода, взела съм ограничения и още веднъж ще стана мацка! ”, зарече се дългокраката брюнетка и към този момент е на път да извърши заканата си.
Тя желала да отслабне освен от здравословна позиция, само че и поради приятеля си Михаил. Мария желала да го впечатли с визия и да му потвърди, че по нищо не отстъпва на връстничките му, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР