Мария Силвестър подготвя изненада за почитателите си. В момента актрисата

...
Мария Силвестър подготвя изненада за почитателите си. В момента актрисата
Коментари Харесай

Ново начинание: Maрия Силвестър се посвети на науката

Мария Силвестър приготвя изненада за феновете си. В момента актрисата и водеща не е на екран, тъй като предаването „ Бригарда нов дом ” не се излъчва, само че пък тя има други креативен проекти. Синеоката брюнетка напълно скоро ще започва своя авторска поредност в уеб страницата за видеоклипове Ютюб. Тематиката ще бъде много нетипична за нея – ще се приказва за просвета, за изобретения и за нововъведения в технологиите, научи HotArena.

Мария показа, че ще интервюира разнообразни учени, които ще разказат за достиженията си. Тя твърди, че хорат на науката са освен забавни с специалността си, само че са и изключителни занимателни. „ Имат едно характерно черно възприятие за комизъм, което аз доста одобрявам ”, споделя водещата.

Откакто не се изявява в ефир, Силвестър се е посветила на новия си план и на сина си – 14-годишния Давид. По едно време загатна, че приготвя книга, но към този момент такава не се е появила на пазара. Дългокраката брюнетка имаше желание да написа за духовното, само че очевидно се отказала от концепцията.

Актрисата от известно време върви на психотерапия и споделя, че е доста удовлетворена от резултатите, които е постигнала. Тя твърди, че тематиката мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa ce уcъвършeнcтвa и дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „ Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия! ”, кaтeгoричнa e Мария.

За първи път тя посетила психолог малко след развода си със Силвестър Силвестров. Водещата нееднократно е разказвала, че тогава претърпяла огромни компликации в персонален проект. След раздялата с някогашния й брачен партньор тя останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лв. в джоба и без покрив над главата. Тогава Мария почнала от нулата и едвам си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище чартърен.

Откакто се разведе, 44-годишната звезда не споделя доста за персоналния си живот. Знаеше се, че поддръжа връзка с младока Михаил Пенев. Наскоро обаче се появиха клюки, че са разграничени. Мария споделя, че не робува на предубеждения, само че пък признава, че огромната разлика във възрастта на сътрудниците от време на време може да е решаваща.  „ Усеща се изключително в случай че нямате сходни ползи, специалности, визии за бъдещето. Как се оправям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в естетика със себе си ”, написа наскоро водещата в обществената мрежа.

Тя е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното и те са останали зад тила й. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да издигнат самочувствието. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже проявявали интерес към нея. Напоследък тя поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Преди 2 години Мария качи доста килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да влезе в добра форма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР