Мария Силвестър отдавна се увлича по психологията, а сега е

...
Мария Силвестър отдавна се увлича по психологията, а сега е
Коментари Харесай

Mария Силвестър се подлага на регресия

Мария Силвестър от дълго време се увлича по логиката на психиката, а в този момент е решила да се подложи и на регресия. Актрисата и водеща желае да научи каква е била в предходни животи, с цел да формулира по-ясно задачите си в сегашното. Известно е, че регресивната внушаемост е духовно прекарване с лечебен резултат, а синеоката брюнетка цели да реализира тъкмо това.
Водещата на „ Бригада Нов дом ” върви на психотерапия от месеци. Тя е споделяла, че резултатите до този миг изцяло я удовлетворявали, само че към този момент желала да навлезе още по-дълбоко в дебрите на подсъзнанието. Имала известни терзания обаче, по тази причина издирвала най-хубавия експерт, на който да се довери за регресия.

Силвестър твърди, че тематиката мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa ce уcъвършeнcтвa и дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „ Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия! ”, кaтeгoричнa e Мария.

За първи път тя посетила психолог малко след развода си със Силвестър Силвестров. Брюнетката нееднократно е разказвала, че тогава претърпяла огромни компликации в персонален проект. След раздялата с някогашния й брачен партньор останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лв. в джоба и без покрив над главата. Наложило се да стартира от нулата и едвам си е стъпила на краката. Дори се настанила в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище чартърен.

Откакто се разведе, 46-годишната звезда не споделя доста за персоналния си живот. Знаеше се, че поддръжа връзка с много по-млад от нея мъж на име Михаил Пенев. Тя изкара с него повече от година, само че след това се разделиха поради несходство в характерите. Мария е споделяла, че не робува на предубеждения по отношение на възрастта на сътрудниците, само че огромната разлика в последна сметка се оказала решаваща. „ Определено се усеща - изключително в случай че нямате сходни ползи, специалности, визии за бъдещето. Как се оправям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват, само че най-важното е да сте в естетика със себе си! ”, коментирала е водещата в обществената мрежа. 

Тя е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното и те са останали зад тила й. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да издигнат самочувствието. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже демонстрират интерес към нея. Напоследък тя поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Преди 2 години Мария качи доста килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да влезе в добра форма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР