Мария Силвестър най-сетне разкри колко обича новия мъж до себе

...
Мария Силвестър най-сетне разкри колко обича новия мъж до себе
Коментари Харесай

Мария Силвестър се целува по улиците

Мария Силвестър най-накрая разкри какъв брой обича новия мъж до себе си и сподели на почитателите си много интимна сцена сред двамата, видя единствено Hotnews.bg . 42-годишната водеща на „ Бригада Нов дом” претърпя тежък бракоразвод с актьора Силвестър Силвестров и от този момент не парадира с любовните си връзки, нито може да бъде изловена в крачка.



Още преди години тя призна, че има другар, само че побърза да посочи, че е независимо момиче и сама си е купила къщата, в която живее със сина си. Напоследък обаче стартира да повдига завесата към персоналния си живот и да споделя фрагменти с обичания си. Наскоро в стори в инстраграм Силвестър се появи в прегръдките на млад мачо с атлетична физика. Той явно е доста влюбен в нея и непрестанно напира да я целува, само че пък и тя не се дърпа доста.



В сторито Мария признава, че е в Русе, където си не запомнила телефона до банкомат, само че младият мъж й го върнал. Дали романтиката на града край Дунава или безконечните злословия по неин адрес, които я вкарваха в леглото на сътрудника й занаятчия Караджов са причина Силвестър най-накрая да се разкрие, остава загадката. Единственото несъмнено е, че тя е доста щастлива и очевидно подмладена в компанията на обичания.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР