Мария Силвестър е била в СПА хотел номер 1 на

...
Мария Силвестър е била в СПА хотел номер 1 на
Коментари Харесай

Мария Силвестър с таен любовник в СПА хотел номер 1 на Балканите Arte Spa&Park

Мария Силвестър е била в СПА хотел номер 1 на Балканите Arte Spa&Park във Велинград с скрито гадже, която тя пази ревностно от любопитните погледи, научи HotArena.

Актрисата е имала присъединяване в Arte Spa&Park, където се е присъединила в литературния план „ Пощенска кутия за приказки “. Красавицата е употребила опцията да прекара известно време с обичания си, надалеч от любопитни погледи, настояват очевидци.

Преди време тя завърши дълготраен брак. Оттогава медиите я свързват с разнообразни мъже, само че тя настойчиво мълчи по въпроса. Единственият коментар, който прави е, че няма интимни връзки с Влади Караджов, с който се вихри в телевизионното шоу „ Бригада нов дом “. Споделя, че не се вълнува от писаният в жълтата преса и не чете какво пишат за нея.

Един мъж сигурно е най-съществен в живота й – синът й Давид. „ Правя всичко, което една работеща майка прави - сготвям, изхвърлям, в случай че не е станало плача 3 минути скрито, след това излизам и поръчвам пица и всички са удовлетворени “, споделя Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР