Мария Шрайвър разкрива как е преживяла развода си с Арнолд

...
Мария Шрайвър разкрива как е преживяла развода си с Арнолд
Коментари Харесай

Мария Шрайвър влязла в манастир след развода с Шварценегер

Мария Шрайвър разкрива по какъв начин е претърпяла развода си с Арнолд Шварценегер в новото издание на подкаста Making Space with Hoda Kotb. Тя признава, че след раздялата със брачна половинка си е отишла да търси отговори на персонални въпроси в манастир, където е желала " да остане сама и да получи съвет ".

Според 67-годишната Шрайвър преподобната майка ѝ е помогнала да отвори очите си и да откри нова вероятност за живота.

" Никога не съм си разрешавала да демонстрирам пред непознати усеща, да бъда уязвима, слаба, да бъда сложена на колене, само че светът ме принуди. И тогава си помислих: " Добре, Боже, започваме. Ще се възползвам от това и ще науча всичко, което мога, за моята роля и за това, което би трябвало да науча ", споделя тя.

Племенница на американския президент Джон Ф. Кенеди и някогашна брачна половинка на един от най-известните артисти в света Арнолд Шварценегер, Мария Шрайвър призна, че й е омръзнало да живее в сянката на известните мъже и да се усеща " невидима ", написа " Телеграф ".

" Случвало ми се е да се нервирам на хората, които не ме виждат, когато заставам до Арнолд или когато заставам до чичо ми или някой различен. И най-после разбрах, че ми дават урок, че не става въпрос за това дали ме виждат. Аз виждам ли себе си? Не е значимо дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си. И ми лиши доста време, доста дълго време, с цел да проумея тази истина ", изясни тя.

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се развеждат публично през 2021 година. Журналистката не можа да елементарни на някогашния си брачен партньор изневярата, откакто стана известна връзката на артиста с икономката Милдред Баена, която му ражда наследник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР