Мария Шарапова стигна до първата титла след завръщането си на

...
Мария Шарапова стигна до първата титла след завръщането си на
Коментари Харесай

Шарапова: Това е специална титла

Мария Шарапова стигна до първата купа след завръщането си на корта, откакто победи в Тянцзин, Китай. Бившата номер 1 в света не скри, че тя значи доста за нея.

" Това е специфична купа, специфична победа. От две години не съм държала трофей за победител в шампионат. Чувството е великолепно”, показа рускинята. - В началото на шампионата беше толкоз студени и нямаше доста почитатели, само че в края, на финала, играхме при цялостен корт и толкоз доста възторг и сила. Когато в тази атмосфера ти спечелиш последната точка, всичко си идва на мястото. Трябва да оценяваш тези моменти и в никакъв случай да не ги приемаш за даденост. "

Шарапова в този момент отпътува за Москва, където ще играе в родината си, а това ще е последният й шампионат за сезона: " Очаквам с неспокойствие да играя в родината си, което ще е последното ми присъединяване за годината. Да отида там с купа значи доста, само че желая да завърша мощно, макар че нещата се развиват доста бързо. Не си припомням последния път, в който играх три следващи шампионата. Ще дам всичко от себе си, защото знам какъв брой доста фантастични почитатели имам там ".

#36 I will always remember you pic.twitter.com/GEczLqGRRd
— Maria Sharapova (@MariaSharapova) October 15, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР