Мария Шарапова обяви в официалния си профил във Фейсбук, че

...
Мария Шарапова обяви в официалния си профил във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Шарапова показва месеците наказание в документален филм

Мария Шарапова разгласи в формалния си профил във Facebook, че към този момент можем да гледаме документалния филм за кариерата й.

" Благодаря на всички мои почитатели за благите думи и поддръжка към новия ми документален филм " The Point ", който ще бъде пуснат в iTunes ".

Цел на видеото е рускинята да може да показа своята позиция за 15-месечното наказване, което тя изтърпя поради приложимост на мелдоний.

В лентата петкратната шампионка от Големия шлем споделя много истини за психическата си конфигурация и мислите си по време на наказването.

В същото време стана ясно, че някогашната лидерка в международната класация по тенис ще се завърне на корта на 16 юли, а не както авансово се очакваше на 31 юли за шампионата в Станфорд.

Рускинята, която сега се възвръща от контузия, възнамерява да взе участие в дуелите от конкуренцията World Team Tennis, в която отборите са формирани от по двама мъже и две дами.

Очаква се Шарапова още веднъж да играе за отбора на Ориндж Каунти Брейкърс, за който тя има към този момент седем участия в предходни години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР