Мария Шарапова изрази задоволството си от убедителната победа в трети

...
Мария Шарапова изрази задоволството си от убедителната победа в трети
Коментари Харесай

Шарапова: Не мога да контролирам медиите и феновете

Мария Шарапова изрази задоволството си от безапелационната победа в трети кръг на US Open над Альона Остапенко, след която се класира за втората седмица на последния за сезона тенис шампионат от “Големия шлем”.

Nice handshake and kiss from Maria #Sharapova and a cheeky exchange with umpire #usopen pic.twitter.com/zi5gRU6YZX
— Maria Sharapova (@MariaSharap0va) September 2, 2018
“Играх доста солидно, знаех, че и двете обичаме да играем нападателно. Придвижвах се чудесно и успявах да връщам топките по най-хубавия метод. Тя не ми сътвори съществени проблеми, имах времето да взимам верните решения. Тук постоянно е по-специално да играеш, тъй като кортът е огромен и е цялостен с почитатели, а не като на по-малките шампионати, където от време на време съвсем няма аудитория. Не знам за какво тенисистките от топ 10 отпаднаха, за мен е значимо, че още съм в шампионата и съм щастлива. Винаги е имало изненади в шампионатите, само че няма да седна да проучвам всяка една от тях. Опитвам се да се концентрирам върху детайлите, които ми се получават, а опитът ми оказва помощ доста, значимото е да съм спокойна и да не прибързвам с ударите, тъй като стават неточности.

Не знам за какво има по-малко внимание върху мен на този шампионат, за мен това не е толкоз значимо, тъй като не мога да управлявам медиите, почитателите и противниците. Подготовката ми за мачовете не зависи от такива фактори, просто се пробвам да дам най-хубавото от себе си”, разяснява Шарапова, която следва да играе с Карла Суарес Наваро. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР