Мария Шарапова е станала майка за първи път! Щастливата новина

...
Мария Шарапова е станала майка за първи път! Щастливата новина
Коментари Харесай

Мария Шарапова стана майка за първи път, полът и името на бебето се пазят в тайна

Мария Шарапова е станала майка за първи път! Щастливата вест беше обявена персонално от тенисистката в обществените мрежи, само че го направи по много необикновен метод.

Тя не е разгласила фотография на краче или ръчичка с благо обръщение, каквато е нормалната процедура при множеството звездни майки. И в действителност единствено най-наблюдателните видяха, че Шарапова е съобщила огромната вест. Спортистката го направи с една единствена дума, която е добавила към описанието за себе си в Инстаграм и тя е " Мама ".

Припомняме ви, че Мария показа за първата си бременност точно на рождения си ден на 19-и април. Мнозина допуснаха, че може би новороденото е момченце, защото до описанието " Мама ", тя е добавила емотикон на мече. Но какъв в действителност е полът на бебето, към момента не е издала, както и какво име е избрала за първата си рожба.

Щастливият баща на детето е обичаният на Мария Шарапова - милионерът Александър Гилкс, с който е от 2018 година насам. През 2021-ва година двамата оповестиха и годежа си.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР