Мария Шарапова е готова за първото си участие на Аустрелиън

...
Мария Шарапова е готова за първото си участие на Аустрелиън
Коментари Харесай

Шарапова е готова за завръщането си на Аустрелиън Оупън

Мария Шарапова е подготвена за първото си присъединяване на " Аустрелиън Оупън " след аферата с мелдония. Бившата №1 в света изгърмя с допинг по време на шампионата през 2016 година, а абсурдът я изхвърли от тениса за 15 месеца.

След завръщането си на корта съветската тенисистка стартира да се катери в международната класация, а полуфиналът в Шънчжън (Китай) я изпрати назад в топ 50 под №47.

@mariasharapova getting ready for #AusOpen this morning. @mariasharapova #teamsharapova #unstoppable #MariaSharapova pic.twitter.com/B7Yuaxf8C3
— Maria Sharapova (@masha_sharapova) 10 януари 2018 година
Шарапова, шампионка в Мелбърн през 2008 година, ще бъде непоставена на " Аустрелиън Оупън ", което значи, че може да чака нелек чоп. Миналата година на " Ю Ес Оупън ", който беше нейният първи шампионат от Големия шлем след наказването, Мария се падна със Симона Халеп на старта, само че в профил поставената под №2 румънка в три сета.

.@MariaSharapova in action during her practice in Melbourne. #AusOpen
: Scott Barbour pic.twitter.com/uzb9zUukwF
— SpacePova (@SpacePova) 10 януари 2018 година
В отсъствието на миналогодишната шампионка Серина Уилямс, Мария Шарапова бе определена за компания на Роджър Федерер за церемонията по тегленето на жребия в четвъртък.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР