Мария Сакари е последната участничка във Финалния турнир на Женската

...
Мария Сакари е последната участничка във Финалния турнир на Женската
Коментари Харесай

Мария Сакари победи Вероника Кудерметова и си осигури участие на Финалния турнир на WТА

Мария Сакари е последната участничка във Финалния шампионат на Женската тенис асоциация (WТА) във Форт Уърт (САЩ), който стартира на 31 октомври. Поставената под номер 4 в схемата гъркиня победи Вероника Кудерметова (Русия) с 6:1, 5:7, 6:4 за 2:35 часа и се класира за полуфиналите на шампионата от сериите WТА 1000 в Гуадалахара (Мексико).

Сакари избави 14 от 15 точки за пробив, в това число една в последния гейм, с цел да продължи към шампионата, с който приключва на сезона.

" Без огън не можете да спечелите тези мачове, без сърце, без храброст. Просто би трябвало да го извършите и да сте смели ", сподели Сакари на корта след мача.

Гъркинята добави, че обича Мексико и ще поддържа футболните национали на идното Световно състезание в Катар.

На полуфиналите Сакари ще играе с Мари Боузкова (Чехия), която поведе с 5:2 против Анна Калинская, след което рускинята се отхвърли заради травма.

Другата полуфинална двойка е сред Виктория Азаренка (Беларус) и номер 3 Джесика Пегула (САЩ).

Азеренка отстрани петата сложена Коко Гоф (САЩ) със 7:6(2), 4:6, 6:3, а Пегула победи сънародничката си Слоун Стивънс с 6:2, 6:2.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР