Мария рязко смени имиджа и на участие в пловдивска дискотека

...
Мария рязко смени имиджа и на участие в пловдивска дискотека
Коментари Харесай

Мара Отварачката Се Прави На Лили Иванова

Мария внезапно смени имиджа и на присъединяване в пловдивска дискотека се появи в черно-бял отбор, който скриваше прелестите й. Изборът на скромната риза-рокля, отдолу под която внимателно се подаваше бюстът на пайнерката, изненада феновете й, само че още в разгара на вечерта стана ясна повода.

Мария очевидно се е пробвала да се придържа към емблематичния изчистен жанр на примата на родната сцена Лили Иванова. Не е загадка, че заралийката от дребна симпатизира на звездата, само че едвам преди дни се осмели да извърши нейна ария на свое присъединяване.

Покрай кръшните кючеци, за които й акомпанираха барабанчикът в дискотеката и гостът – Гъмзата, Мария запя и емблематичния шлагер на Лили Иванова „За тебе бях“.

„Няма да плачем! Ще си кажем едно огромно наздраве за този специфичен повод“, разгласи Мария, когато зазвуча обичаната на всички мелодия, отбелязва „Уикенд“. Макар да се готвеше да извърши една от най-обичаните песни на естрадната прима, тя съобрази, че въпреки всичко е в чалга клуб и се зае да поздравява поименно ВИП посетители.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР