Мария решава да скъса с Маги Халваджиян, след като получава

...
Мария решава да скъса с Маги Халваджиян, след като получава
Коментари Харесай

Мария Игнатова се намърда в стола на Венета Райкова в Папараци

Мария взема решение да скъса с Маги Халваджиян, откакто получава колосална оферта от частната телевизия. Продуцентите Иван и Андрей прилапват с тройно по-висока заплата. Мария желае да работи в малкия екран. Тя направи шеметна кариера в Господари на ефира. Когато предаването бе свалено от дребни екрани и се реалокира в интернет, русокоската остана, тъй като не съумя да се уреди с друга работа. Щом получава офертата, Игнатова я приема без да се замисли.

От есента предаването поема в нова посока, друго от досегашната. Първата смяна е името - шоуто към този момент ще се споделя „ Папараци - ново 20! “ и ще трансформира първия по рода си комедиен ефирен таблоид в България.

" Предаването ще продължи да следи българските звезди, само че с повече комизъм. Главните настоящи лица още веднъж ще бъдат известни персони в България, които даже не подозират, какъв брой ще се смеят със самите себе “, си споделят от bTV.

Това е следващата рокада в „ Папараци “ в последните няколко години. Николета Лозанова бе лице на шоуто от 2014 до 2017г. Най-желаната жена в България бе заменена от Венета Райкова, която също изкара три години в частна телевизия, написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР