Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да

...
Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да
Коментари Харесай

Мария прецака жестоко Алисия!

Мария прецака колежката си Алисия. Дали преднамерено или без да желае, остава да гадаем. Звездата на " Пайнер " изпревари топ изпълнителката на конкурентната " Ара мюзик " за дует с един от обичаните й сътрудник - Тони Стораро. Още при започване на март Алисия разгласи, че е подготвена с парчето си с Човека-глас.

" Новият ми дует е с Тони Стораро! Не за първи път работим дружно. Общите ни песни се харесват и мисля, че ни се получава. Песента още веднъж идва от него и е напълно в стила му. Успяхме да заснемем и видео ", показа тогава Алисия. Те не не издаде никакви детайлности, като се изключи че с колегата й залагат на по-различни облици и сюжетна линия.

Песента трябваше да излезе в средата на март. Точно тогава се развихри пандемията от ковид. Затова Алисия показа със своите почитатели, че двамата с Тонито са решили да отсрочат стартирането на парчето за след края на изключителното състояние. Докато тя чака напористата Мария я изпревари! Записа дует с Тони Стораро за негативно време.

" Сладурчета, записахме я! Ще се избухва крепко ", разгласи звездата на " Пайнер " в средата на май. Мария даже разгласява в обществените мрежи и няколко фотоса от звукозаписното студио. И добави, че двамата с Тони Стораро от години желали да създадат нещо дружно, само че едвам в този момент е настръпил момента за това.

Премиерата на " В сезона на прегрешението " беше нощес. В него Мария още веднъж залага на сексапила. Певицата е повече от гореща изключително в някои фрагменти. Тя е заложила на доста съвременна и младежка визия, напълно в звук с лятото. Клипът е сниман в заведение в Пловдив. И до момента в който Мария се похвали на всички с дуета си с Тони Стораро, мнозина се питат какво става с този с Алисия. " България през днешния ден " опита да се свърже с изпълнителя за повече информация, само че не съумя да го открие. Все отново от компанията му " Диапазон рекърдс " успокоиха почитателите на колаборациите му с някогашната на Валери Божинов.

" Дуетът ще бъде реалност скоро. Все отново разбирате, че март и април бяха много особени поради епидемията. Скоро ще бъде реалност и този дует ", споделиха от компанията пред " България през днешния ден ".

Тони Стораро е един от обичаните сътрудници на Алисия на сцената. Двамата имат три дуета досега - " Не давам да си непозната ", " Добре ти беше " и " Златото на тати ". Всеки един от тях се радва на дружелюбен банкет измежду почитателите на лекия род. Интересен факт е, че един от последните шлагери на звездата на " Ара " е с различен представител на фамилия Стораро - Емрах. Песента й " Душо моя " с по-малкия наследник на Човека-глас бе измежду шлагерите на зимата. Изпълниха я даже на концерта по случай рождения ден " Планета " през декември в Пловдив.мъжете от фамилия Стораро се радват на успех
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР