Мария отново реши да припомни феновете, че някога е била

...
Мария отново реши да припомни феновете, че някога е била
Коментари Харесай

Мария се превърна в Криско и отнесе жестоки критики

Мария още веднъж реши да напомни почитателите, че в миналото е била попфолк хала и "избухна " с нова ария. След слуховете, че миньончето се развежда и това я подтиква да пропее още веднъж, тя остава без коментар по тематиката, само че е реалност, че се завърна с ново парче, което обаче по никакъв начин не се хареса на аудиторията.

Песента бе оповестена преди ден и несъмнено се радва на засилен интерес, защото към този момент е трансферирала 100 хиляди гледания, само че някои от мненията под видеото не са по никакъв начин позитивни. Някои от тях гласят: "Тази госпожа не се ли отхвърли от по този начин известната си и трагична кариера " и "Обяснение има единствено едно, лелката е глуха ".

Този път Мария се е доверила на Криско за основаването на парчето и това несъмнено си проличава от метода ѝ на осъществяване и даже по държанието ѝ във видеоклипа.

Разбира се, през последните 20 години фолкдивата е съумяла и да натрупа постоянна почитател маса и множеството от отзивите под клипа са позитивни. Някои от феновете ѝ с неспокойствие чакаха, че тя въпреки всичко ще пропее, макар че преди 2 години разгласи изрично, че слиза от сцената. Но дали решението да прикове още веднъж вниманието на почитателите си е предизвикано от разлъка или свада с третия ѝ брачен партньор, към момента не е известно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР