Мария открехна завесата около личния си живот. Около поп фолк

...
Мария открехна завесата около личния си живот. Около поп фолк
Коментари Харесай

Мария призна: С Мирослав сме заедно!

Мария открехна завесата към персоналния си живот. Около поп фолк изпълнителката постоянно има разнообразни клюки що се отнася до персоналния й живот и ето, че тя реши да разкрие какво в действителност се случва с брака й с Мирослав и развеждат ли се.

„ Аз съм известна с това, че не си променям мъжете постоянно ”, споделя изпълнителката. „ Ние непрекъснато имаме някакви драми и това е забавното в нашите връзки. Много сме огнени и двамата ”, споделя още Мария за брака си с Миро.

Тя не крие, че постоянно отстоява позицията си, а това от време на време не се нрави на брачна половинка й. „ Истината е, че ние сме имали безусловно всевъзможни моменти, с които аудиторията е осведомена и не е осведомена ”, споделя поп фолк изпълнителката.

Мария не отхвърля за домашното принуждение, което е претърпяла, само че е безапелационна, че нито тя, нито Миро „ са изнасяли тази информация ” пред медиите. Опитвайки се за следващ път да отбрани своя обичан поп фолк изпълнителката още веднъж акцентира, че „ той й е гръбче и доста я поддържа ”.

Мария споделя още, че при започване на връзката си с Мирослав той не е бил сантиментален и даже са спорили на тази тематика. „ Вярвам, че момичето у дома би трябвало да е момиче, а джентълменът би трябвало да е благородник ”, споделя изпълнителката за романтиката в една връзка.

„ Той е рядко добър като човек и се грижи за мен и за Марая. Намирам повече безапелационни аргументи да му бъда признателна, в сравнение с да бъда нацупена и ядосана ”, не стопира с хвалбите за своя обичан Мария.

Поп фолк изпълнителката споделя също, че не мисли да има повече деца и единственото нещо, което я интересува е работата. „ Сега ми е времето да си поставям секси роклите и да наподобявам добре. Къде тия втори деца? ”, споделя още Мария.

Източник: show.blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР