Мария определено е на мнение, че всичко може да си

...
Мария определено е на мнение, че всичко може да си
Коментари Харесай

Мария по анцуг за 2 бона на участие

Мария несъмнено е на мнение, че всичко може да си разреши. Да споделя каквото си желае, както беше в Къщата на Вип Брадър, да носи каквото й харесва и да си сменя визията, колкото постоянно си изиска.

Е, фолк дивата реши да се появи на свое присъединяване в столичен клуб по спортен екип. Досега не бяхме виждали чалга звезда да пее по спортен екип, само че не щеш ли и това се случи.

Сигурно си мислите, че този спортен екип е платен от Женския пазар или близкия състезателен магазин за 20 лева, само че не, тази синя дрешка коства 2 бона! Мария я бе съчетала с бяла тениска, вързана на възел, с цел да се виждат плочките й и обувки на висок ток.



Повечето присъстващи не схванаха каква тъкмо е концепцията на русокосата певица да се появи с сходен стайлинг. Този тренд е доста известен измежду стилните блогърки по целия свят, само че Мария наподобява не е от дамите, които са се научили по какъв начин стилно да носят сходна дреха.

Майката на Марая се е погрижила за разнообразна визия, купувайки си модел и в червен цвят. Ден по-рано тя блесна с съвсем идентична визия за друго свое присъединяване:





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР