Мария не е правила по-лоша песен отдавна… и едни субтитри

...
Мария не е правила по-лоша песен отдавна… и едни субтитри
Коментари Харесай

Мария Си Говори Сама! Звездата Никога Не Е Получавала По-Лют Шамар В Цялата Си Кариера!

„ Мария не е правила по-лоша ария отдавна… и едни надписи няма да са ѝ в остатък. Компенсаторно за горките слушатели. Телезрителите не ги мисля, те не слушат по подразбиране.

Да не приказваме за бедния аранжимент и смесването и другите детайли… с опрощение към колегите… само че не може така… не вършиме ария за дебютантка от „ СеВеКом “ (любимата ми телевизия, ха-ха)… както се казва… В това отношение Кости направи чудеса с Мария! Като звукоизвличане да вземем за пример.

А и с цел да си позволиш лукса да „ кавърдисаш “ (любим глагол, ха-ха) на Таня Савич, би трябвало да пееш най-малко по-добре от нея. Максимум – два пъти по-добре от нея. За да не остане усет в устата, че си оставаш неприятно копие.

Успешни кавъри на Таня на български са да вземем за пример „ Утешителна премия “ на Галена (Poludela) и „ Кръв ми капе от сърцето “ на Ивана (Zlatinik), написани от Мариета Ангелова и изпълнени с доста възприятие и можене. Мисля, че на първата аранжиментът е на Светослав Лобошки. Страхотни песни!!!

Разлики?… Вече един път скапе международен шлагер на Северина. Вече един път удави гръцкия шлагер със Стан. Сега и ТОВА…

Старите сръбски кавъри на Мария от 2005-а бяха 20 съсловия над ТОВА.
Добре че е Глория, тъй като потъва „ Титаник “, огромният кораб… тъжно е да го гледаме в профил, само че избавителните лодки не стигат за всички…

Добре и че CECA даде обещание да не продава правата за „ Трепни “ в идващите 10 години, другояче до момента Мария да ѝ е видяла сметката. Честна пионерска.

Толкова доста желаех да се възмутя!… без да изсипя хейт. Това е моето мнение. Сигурно и Вашето. Ако имате храброст да си го признаете. Поне пред себе си.

Мисля да си чувам DARA. Страхотна ария! Световна музика.
И… гледайте Джина Стоева в „ Черешката на тортата “. Минути за реклама “, крепко „ нахрани “ Марчето Йордан Гергов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР