Мария направи равносметка за настоящата 2017 година. Тя заяви, че

...
Мария направи равносметка за настоящата 2017 година. Тя заяви, че
Коментари Харесай

Християн Гущеров Пребледня Като Платно, Когато Чу Това! Мария Току-Що Призна Нещо Страшно! Милионерът Е

Мария направи равносметка за актуалната 2017 година. Тя съобщи, че това не просто е била най-силната, само че и най-красивата година в живота й. Пайнерката добави, че това важи освен за събитията белязали живота й в професионален, само че и в персонален проект.

Певицата напомни, че е извънредно самокритична персона, само че все пак си дава оценка отличен, в случай че би трябвало да се оцени по шестобалната система.

Бившата на Християн Гущеров насочи и специфичен привет, адресиран към новия й обичан. Тя съобщи, че без него не би се чувствала освен толкоз щастлива, само че и толкоз специфична, написа Хот нюлс.

Певицата добави, че с помощта на мъжа до себе си се усеща освен удобно, само че и има опцията непрекъснато да основава нещо ново.

Въпреки разкритието, което направи, тя не открехна повече завесата на персоналния си живот и отхвърли да показа кой е индивидът до нея. Според клюките, които се носят, пайнерката е интимна с по-млад от нея мъж. Слуховете я свързват с 20-годишния Борис, по който тя е луда.

Друга гореща клевета твърди, че певицата е интимна с богат старозагорски предприемач, прочут с прякора Свинаря. С кой от двамата е Мария, остава цялостна мистерия.

Но от изявлението й излиза наяве, че неприятното към този момент е зад тила й и тя даже не си спомня за него. Певицата не скри, че е претърпяла извънредно тежко раздялата с Християн, само че все пак 2017 година е най-красивата в живота й, написа разкрития.ком.

Във ВИП Брадър тя показа, че й е било най-тежко, когато осъзнала, че няма пари. От някогашния си брачен партньор тя си тръгнала със 100 лева в джоба.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР