Мария Митева е от карловското село Певците, но живее в

...
Мария Митева е от карловското село Певците, но живее в
Коментари Харесай

Мария Митева от Гласът на България: Искам да създам стойностни песни

Мария Митева е от карловското село Певците, само че живее в Казанлък. Брюнетката взе участие в новия сезон на  " Гласът на България " и с впечатляващото си осъществяване на Кастингите на мрачно обърна стола на поп фолк певицата Галена, по този начин тя продължава напред в нейния тим.  " Мария има изключителна бленда. Такъв тембър мога да сравня единствено с гласа на Глория. Вярвам, че тя може да изпее доста хубави песни. ", показа Галена в народен ефир.

33-годишната Мария се занимава с музика от 17 години. Пее по всевъзможни мероприятия - кръщенета, сватбени тържества, частни празненства. Мечтата й е да има любовта на публиката. Повече от десетилетие Мария и половинката й са дружно както в живота, по този начин и в специалността, защото той е тонрежисьор. Именно Николай е основателят карловската певица да се запише в " Гласът на България ".

Мария описа пред GlasNews.bg повече за присъединяване си във формата " Гласът на България " и за любовта към музиката. Тя показа, че има голямо предпочитание да се развива в музикален аспект, с цел да радва публиката. Още любопитни детайлности - прочетете в изявлението.

- Разкажете малко повече за себе си на нашите читатели. Коя е Мария Митева и за какво решихте да се занимавате с музика?

- Здравейте! За себе си мога да кажа, че аз произлизам от семейство с родословие на музиканти. Прадядо ми е свирил на цигулка, дядо ми свиреше на акордеон, татко ми свири на китара, а аз, както се споделя - крушата не пада по-далеч от дървото, станах певица. Дядо ми ме учеше да пея национална музика, а баба ми ми споделяше: " Не го слушай дядо ти, остави я тая национална музика, пей съвременна музика, ще слушаш Лили Иванова, Силвия кацарова, Глория, Тони Дачева ". В моето семейство всички са на разнообразни жанрови талази, татко ми обича да слуша и свири БГ сцена и рок, а майка ми е на противоположния полюс, тя обича сръбска музика. Следователно от всеки съм възприела другите стилове и репертоарът ми е доста разнороден.

- Всъщност от какъв брой години сте в музикалния бизнес?

- От 14-15 годишна започнах да се изявявам по-професионално с локалните музиканти и DJ по най-различни мероприятия в нашия район и по този начин до ден сегашен. Вече 17-18 години.



Фотокредит: Олег Попов

- А каква е Вашата житейска и професионална задача?

- Моята житейска задача е да работя и да се развъртвам в музикален аспект, с цел да мога да снабдявам на публиката забава и положително въодушевление.

- Вие сте родом от Карловско. Ако би трябвало да бъдем по-точни - село Певците. От този край е и друга известна певица, чието име нашумя в последните години, а точно Таня Маринова. Познавате ли се с нея и какво мнение бихте споделили за нея?

- За Таня Маринова мога да кажа, че я познавам, само че съвсем не сме имали взаимни участия. Тя е в една среда, а аз съм в друга.

- Защо решихте да вземете присъединяване в шоуто " Гласът на България "?

- За присъединяване в " Гласът на България " основател беше моят другар, а и освен той - и доста от гостите на ресторанта в Павел Баня, в който работих последните 5 години. Гостите, пристигнали да се забавляват на участията ми, постоянно ме насърчаваха да се запиша за присъединяване в музикалното предаване.



Мария на сцената на " Гласът на България "

- На осъществяването Ви се обърна единствено един стол - този на поп фолк изпълнителката Галена. Очаквахте ли да се извърнат и останалите треньори? Каква смятате, че е повода да не се извърнат Любо, Дара и Иван Лечев?

- Изпълних поп фолк ария и считам, че е обикновено представител на поп фолка в журито да се обърне. Мисля, че останалата част от журито не се обърнаха, тъй като не са фенове на този жанр музика и заради обстоятелството, че излизам за първи път на такава сцена - бях доста обезпокоена, не съумях да управлявам орнаментиката си. На мнение съм, че можех да се показва много по-добре.

- Предлагам, че сте удовлетворена от обстоятелството, че сте в тима на Галена, защото преди да излезете на сцената Вие споделихте, че желаете тя да е ваш наставник в предаването. А какво в действителност е мнението Ви за Галена?

- Да, веселя се, че съм в тима на Галена. Галена е една от най-успешните певици в сектора, има ужасно доста почитатели и аз съм една от тях.

- Вие се представихте с ария на друга поп фолк звезда - " Дар от Бога " на Глория. Защо се спряхте на тази ария? Доколкото разбрах, Глория е ваш обичан реализатор. Мечтаете ли си за кариера като нейната?

- " Дар от Бога " е първата ария, която съм изпяла на сцена, когато бях на девет годинки, това се случи на празник на нашето село, по тази причина взех решение да вземам участие с тази ария на Глория. Самата Глория няма пошли песни, тя е кралицата на поп фолка! Определено си бленувам за кариера като нейната.



Мария в известно развлекателно шоу / Фотокредит: Олег Попов

- На какво осъществяване ще заложите за идващия стадий на шоуто? Да чакаме ли изненади?

- Следващият път ще изпея една доста известна дуетна ария от поп фолка, само че към този момент няма да я разгласявам коя е, тъй като предаването не е стигнало още до този стадий.

- Твърде рано е да разясняваме, само че да си представим, че има възможност да сте измежду финалистите в шоуто - по какъв начин ще се промени животът за Вас, в случай че спечелите формата?

- Ако стигна до край и печеля формата, мисля да влагам в музикалната си кариера и да основа стойностни песни, които да се слушат от дребни и огромни.

- Има ли нещо, което бихте желала да кажете на хората, които Ви поддържат? Вие си спечелихте много почитатели точно от формата.

- На хората, които ме поддържат желая да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ! И ще направя всичко допустимо да не ги отчайвам!

- А какво ще пожелаете на читателите на GlasNews.bg?

- Пожелавам на читателите на GlasNews.bg да бъдат живи и здрави, както и доста сполучливи. Нека посетителите на уеб страницата Ви да стават от ден на ден!

Вижте тук осъществяването на Мария Митева на Кастингите на мрачно в " Гласът на България "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР